Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krčné mandle?

Príspevok v téme: Krčné mandle?
zuzusa

Vzadu na krku, ževraj sú to mandle sa mi robia také biele pupienka len s tým rozdielom že sa to dá vytlačiť a neni to hnis ale ako keby tuk. Strašne ma to trápi lebo to smrdí a sama to cítim, mávam s toho aj pachuť v ústach. Doktorka mi na to nič nedala a ani to nerieši. Čo mám robiť mám na ňu naliehať??

usiko

daj si ich asi vybrat, lebo sa ti to siri do celeho tela.....mne ich vybrali a urobila by som to s radostou este raz.....

karolina

ahoj zuzusa,to co opisujes sa vola čapy(je to hnis,len v takejto "tvrdsej" podobe) na mandliach,aj ja som ich mala a tiez som mala neprijemne pocity kvoli tomu zapachu..pokial z toho nemas ziadne ine zdravotne problemy ako napr.bolesti a zapaly hrdla,bolesti klbov,vyrazky na tvari,caste chripky a podob.,lekari to nezvyknu riesit..ale ak mas nejaky z tychto problemov,mala by si s tym ist na Orl vysetrenie a tam ti uz povedia,ci treba mandle odstranit,alebo nie..mne ich napr.kvoli tomu aj vybrali,lebo tiez nie je dobre,ked ti hnis takto prudi do tela a mala som z toho aj tie vyrazky na tvari..dufa,ze som ti aspon trochu pomohla