Ahojte!
Mám 17 rokov a už vyše mesiaca pociťujem silnú bolesť v okoli pravej obličky. Je to také prudké pichanie a tiež aj strašne veľa močím. Stane sa, že počas vyučovacej hodiny musím ísť aj tri razy.to by mi však ani tak nevadilo.Najhoršie su tie bolesti, kôli ktorým sa v noci často budím. Vedel by mi niekto poradiť nejaký dobrý čaj, ktorý by mi na to pomohol?
Ďakujem veľmi pekne.
------------------
Poranenie obličiek www.zdravie.sk
Obličky
tvoj nazor,usudzujem,ze si nemal oblickovu koliku.ja mam pitny rezim za dvoch,a kolika ma 1.x chytila v tehotenstve,v noci,ako blesk z jasneho neba.nebudeme tu o tom polemizovat,ak budes mat koliku,liec sa bylinkami,prajem ti,aby ti co najskor zabrali,pa.
registrujem,ze na tejto stanke je uz nejaka mia,zaskocilo ma to,to pod mojou prezyvkou moze pisat ktokolvek.
Pozdiel je"nejaky preparat z urologie" a chanca piedra.
Samozrejme to nepomoze na akutny zachvat, treba na to 6 tyzdnov.
Ale akutny zachvat neprichadza bez predoslych varovani. Ludia by ich nemali ignorovat.
To "vsak to do zajtra prejde" je sice povacsine pravda, ale podstata problemu-kamene zostavaju.
Clovek by sa mal starat aj o cistenie a udzbu vnutornych organov, nielen o umyvanie tela zvrchu...
ja som lezala na urologii,a videla som rozne tvary kamenov,ja som im hrozne zavidela,ze im to mohli vybrat,kedze ja som bola tehotna.
nepochybujem,ale keby ta v priebehu 2tyzdnov 3x odviezla zachranka,lebo ti nezaberu konske davky injekcie,a ani infuzie v nemocnici,urcite by si rozmyslal ze v tramtarii rastie nieco,co ti to mozno za pol roka rozpusti!?moj otec bral vyse pol roka nejaky preparat z urologie,a ani o pol mm sa mu kamen nezmensil.
Chanca piedra rozpusti kamene bez ohladu na tvar alebo zlozenie so skoro 100% ucinnostou. Taku statistiku maju v Juznej Amerike, kde sa tato metoda pouziva uz davno.
moj manzel mal v maji 3x oblickovu koliku,stale ho hospitalizovali,infuzky,rtg,sono,nevideli nic,nezaberali uz ani infuzie,ani injekcie.nakoniec mu vybrali kamen zahnuty ako bumerang.ja som mala rovnaky problem v tehotenstve,ale mala som taky"bozsky"porod,ze od vtedy som mala pokoj,na sone nenasli uz ani kamen.cajov sme sa dopili,ale niektore kamene maju tvar"jezkov"tam si sami neporadite.
V tyzdni mal moj znamy podobne problemy ako ty, v noci potom zachvat. Na pohotovosti mu dali injekciu a povedali ked je to mazne aby robil močenie do zavaracieho pohara. Co bude na dne aby doniesol do nemocnice na zistenie o aky druh kamenov ide,aby sa mohol branit proti dalsim.Ak to bude pretrvavat nevahaj ist k lekarovi urologovi.Nerobi sa pri tom ziadne boletive vysetrenie mimo odberu moču.Nedomýslaj si.
Co sa tyka odburania moznych kamenov(ked ti ich lekar zisti) je dobry silny caj z byliny chanca piedra(phyllanthus nirurri)
Kopcom polievkovu lyzicu do vriacej vody, povarit 3 minuty, odstat 20 minut a pit postupne cely den
Spomenul som raz brusnice aj D-manozu na alternativne "splachnutie"bakterii z ladvin a celeho systemu