Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obličky

Príspevok v téme: Obličky
dzona

Ahojte!
Mám 17 rokov a už vyše mesiaca pociťujem silnú bolesť v okoli pravej obličky. Je to také prudké pichanie a tiež aj strašne veľa močím. Stane sa, že počas vyučovacej hodiny musím ísť aj tri razy.to by mi však ani tak nevadilo.Najhoršie su tie bolesti, kôli ktorým sa v noci často budím. Vedel by mi niekto poradiť nejaký dobrý čaj, ktorý by mi na to pomohol?
Ďakujem veľmi pekne.
------------------
Poranenie obličiek www.zdravie.sk

mia

tvoj nazor,usudzujem,ze si nemal oblickovu koliku.ja mam pitny rezim za dvoch,a kolika ma 1.x chytila v tehotenstve,v noci,ako blesk z jasneho neba.nebudeme tu o tom polemizovat,ak budes mat koliku,liec sa bylinkami,prajem ti,aby ti co najskor zabrali,pa.

RNG

Pozdiel je"nejaky preparat z urologie" a chanca piedra.
Samozrejme to nepomoze na akutny zachvat, treba na to 6 tyzdnov.
Ale akutny zachvat neprichadza bez predoslych varovani. Ludia by ich nemali ignorovat.
To "vsak to do zajtra prejde" je sice povacsine pravda, ale podstata problemu-kamene zostavaju.
Clovek by sa mal starat aj o cistenie a udzbu vnutornych organov, nielen o umyvanie tela zvrchu...

mia

ja som lezala na urologii,a videla som rozne tvary kamenov,ja som im hrozne zavidela,ze im to mohli vybrat,kedze ja som bola tehotna.

mia

nepochybujem,ale keby ta v priebehu 2tyzdnov 3x odviezla zachranka,lebo ti nezaberu konske davky injekcie,a ani infuzie v nemocnici,urcite by si rozmyslal ze v tramtarii rastie nieco,co ti to mozno za pol roka rozpusti!?moj otec bral vyse pol roka nejaky preparat z urologie,a ani o pol mm sa mu kamen nezmensil.

RNG

Chanca piedra rozpusti kamene bez ohladu na tvar alebo zlozenie so skoro 100% ucinnostou. Taku statistiku maju v Juznej Amerike, kde sa tato metoda pouziva uz davno.

mia

moj manzel mal v maji 3x oblickovu koliku,stale ho hospitalizovali,infuzky,rtg,sono,nevideli nic,nezaberali uz ani infuzie,ani injekcie.nakoniec mu vybrali kamen zahnuty ako bumerang.ja som mala rovnaky problem v tehotenstve,ale mala som taky"bozsky"porod,ze od vtedy som mala pokoj,na sone nenasli uz ani kamen.cajov sme sa dopili,ale niektore kamene maju tvar"jezkov"tam si sami neporadite.

vilo11

V tyzdni mal moj znamy podobne problemy ako ty, v noci potom zachvat. Na pohotovosti mu dali injekciu a povedali ked je to mazne aby robil močenie do zavaracieho pohara. Co bude na dne aby doniesol do nemocnice na zistenie o aky druh kamenov ide,aby sa mohol branit proti dalsim.Ak to bude pretrvavat nevahaj ist k lekarovi urologovi.Nerobi sa pri tom ziadne boletive vysetrenie mimo odberu moču.Nedomýslaj si.

RNG

Co sa tyka odburania moznych kamenov(ked ti ich lekar zisti) je dobry silny caj z byliny chanca piedra(phyllanthus nirurri)
Kopcom polievkovu lyzicu do vriacej vody, povarit 3 minuty, odstat 20 minut a pit postupne cely den