v Stredu som mala s priatelom pohlavny styk....pocas neho sa nam roztrhol kondom a nevedeli sme o tom..moj partner sa spravil do mna..ako sme to zistili hned sme sli kupit tabletky postinol alebo ako sa volaju.....ktora z vas toto uz zazila???prosim vas poradte mi
Pretrhnuty kondom
Caute...akurat som dosiel domov a musim sa podelit s vami...... bol som u priatelky a pretrhol sa mi kondom durex extra safe...kontroloval som ho kazdu polohu a tak..vsetko oki...len potom pukol......ani som o otm nevedel len priatellka mi ho rychlo vytiahla von ze ju nieco tam u nej posteklilo.....a bol to ten prasknuty kondom....sice som neejakuloval ale mam taky blby pocit....neviem..nechcem jej kazat alebo co nech ide do lekjarne aby si nemyslela ze ju nutim alebo co....ona bola uplne v pohode ze to sa stava.....no ale neviem...neviem co robit......
dajte jej pokok!!! Vy ste asi neboli nikdy mladí,keď sa zmôžete len na to,či je normálna a že ju lutujete,tie trapošiny si nechajte pre seba,každému sa to môže stať
ewus,postinor ti zaberie..nebudes tehotna..a mozes ho zapit hocicim..
a co mas za rodicov??? V 15 chrapat a dat sa nabuchat...normalne sa mi rozum pozastavuje.
Kocka, a takto si normalna? Mas 15! Boze, chuda moje. Lutujem ta!
ale ja mam 15..prave som prvacka na strednej....
no ja som brala ten postinor...bolo mi troska spatne...ako to ze som mala krce...mne ho odporucil gynekolog....a podla mna je to hlupost ze sa to nema zapijat...kyslim ja som ho zapila zelenym cajom....a tiez suhlasim s dr.csernusz...ak mas byt tehotna tak budes....ja poznam dievca ktore zajtra oslavy..18r. a ma uz babo...a v sobotu sa vydava....neni to nic strasne...
Ludia postinol som zobrala asi hodinu po pohlavnom styku.....ale kamoska mi povedala ze by sa to nemalo zapijat niecim kyslim a ja som to zapila spritom..je to zle??alebo len vymysel??
Ked je vo velkej knihe osudov napisane, ze mas byt tehotna, tehotna tak ci tak budes, mozes sa chranit akymkolvek sposobom.
Osud je dopredu napisany a my len odohrame nasu ulohu...
Takto to ma byt a takto to je pekne a vzrusujuce.
Aj mne sa par krat roztrhol kondom, priatelka nikdy neostala tehotna. Mala by si ale vypocitat, ci si mala prave plodne dni...
Ake kondomy su lepsie s /prichutou/ alebo bez