Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stara tura-okolie

elsa

Pusate, ja neviem, ja som za nou chodila sama od seba, hlavne ked mala nocnu a nikdy jej to nevadilo. Dodnes som s nou v kontakte a obcas si s nou pridem len tak pokecat, co noveho. V podstate je to uz taka nasa rodinna znama:-). Ale viem, ze vela dievcat vtedy ani nemalo zaujem chodit nejako za doktormi. A teraz budem zla. Ja som si kedysi myslela, ake je to hrozne, ze mam ppp a nikdy s tym nedokazem nic urobit. A teraz? Pozeram sa na tie "trosky" (aj ja som bola) a najradsej by som ich vsetky prefackala. A ver mi, ze som tam mala kopec kamaratok. Bohuzial, vacsinou je to vzdy o tom istom. Zatvoria ta a ty aj tak podvadzas, viz syry v knizkach, maslo do vlasov a vracanie do sprchy atd... Toto ma vyliecilo. Nemohla som sa na to pozerat. Konecne som to videla na druhych, pozerala som sa vlastne do zrkadla. Dnes uz ani neviem, co to anorexia a bulimia znamena.

elsa

Ada16, treba ist k obvodnej-teraz po novom musis mat listok od nej. A co sa tyka hospitalizacie, viem, ze tam maju stale plno, takze ani nie je lahke sa tam dostat.

ada16

elsa,,,,,,ale ona je teda z kramarov a to najprv treba ist obvodnej,,ale teda jako ja uz neviem co treba ,,jaky postupo vlastne aby som sa tam dostala?

elsa

Pani doktorka Dimova je UPLNE uzasna osoba!!! Nepoznam lepsiu psychiatricku pre liecenie PPP ako je ona. Dokonca aj vo svete je max uznavana. Nepomoze iba "kozam", ktore sa z toho nechcu dostat. Ja osobne som priklad vyliecenej anorekticky-bulimicky a mam kamaratku, ktora je uz tiez uplne cista (bola bulimicka). No poznala som aj dve, ktore tu uz nie su...