včera som veľmi škaredo spladla a odrela som si zvrchu ruky. A to dosť veľmi. Teraz ich mám samá čerstvá chrasta. Najhoršie je,že pracujem v banke a vyzero to hrozne a na moje ruky sa pozerajú klienti. neviete poradiť niečo na urýchlenie hojenia? prosím poraďte, dakujem.
skaredý pád
www.healingrosacea.com
zahrada.artmama.sk
no povedzte ci sa to nepodoba na nejaky duzinaty kaktus?
jj, no kaktus... hmmm... poslem ti foto toho co mam doma?
ono to je taka duzinata zastlina a ma aj ostne tak preto vravim kaktus
Repik vysusuje a uzatvara ranu, takze ak
je rana znecistena,uzavrie a dnu to moze
hnisat. Treba vydenzifikovat a omyvat iba okolie rany. Rana sa bude postupne zuzovat a postupne sa zahoji.
Ved aj ja som myslel na kaktus,hoci aloe
kaktus vraj neni.
inak k tomu repiku, ak tam mas na tom zapal, tak najprv vyliec tena az potom rob obklady s repikom...
viem, ze ma stari rodicia vzdy na repik upozornovali aby som si dala pozor, aby to neskor nezacalo hnisat...
tak najprv poriadne niecim vydezinfikuj a potom, oki?
hh, pozorovatel, to som nemyslela ako nejaku propagandu ;-)))
A uz sme pri aloe. To je tiez dobre.Takze elka uz mozes zacat s liecbou.
my mame doma jeden aloe kaktus a ten rychlo upokojuje a tisi bolest a velmi rychlo a bezbolestne sa rany po nom hoja, ak to mas po ruke skus aj to
Mas pravdu. Stipe ale pomaha. Na popaleniny je tiez dobry.
no my mame propolisu strasne vela,a j ten je dobry,ale nie pre slabe povahy. Mojej mamke pred par rokmi odseklo kus prsta a ona si to este cerstve po zasiti macala v propolise, sice jej slzy tiekli,ale prst sa jej krasne zahojil,aj ked ho ma kratsi,ale zahojil sa vazne rychlo:-) A propolis je dobry aj na bolave zubky:-)