prosim radu od tych co podstupily odstranenie chlpkov laserom ...ako to prebieha kolko sedeni a kolko to stoji ,,,dakujem,,,,
Odstranit chlpky - laserom
no ja som mala weet alebo opilca v drogerke som ho kupila ,,,dakujem si zlata
viem o com hovoris...viem, ze je to prizemne, ale niekedy ma to tak trapi, ze sa mi nechce ani z domu vyjst a vyhybam sa priamemu slnku ked som v spolocnosti cudzich ludi,pretoze viem, ze je to vidiet.najhorsie je, ze sa bojim, ze jedneho dna sa zobudim a tie chlpky nebudu len na brade, ale po celej tvari!kazdopadne budem sa aj ja informovat v nejakom tom beauty centre ake mame moznosti a dam ti vediet hned ako nieco budem vediet.mimochodom kde sa da kupit ten zosvetlovaci krem?a ako sa to vola?dakujeeem
hermina,,,ja som pouzivala belaru ale ako mi narobila zle uz nechcem ziadnu ani vidiet a tie chlpy je asi najhorsie ani tie vyrazky mi tak nevadily co som mala ako tieto chlpy vyrazky mi uz presli ale chlpy mam stale ja som tiez chcela zosvetlovacy krem ale nebola som s tym spokojna mi to vadilo vzdy ja si ich trham voskom popripade pinzetou lebo ked svieti slnko z profilu ti ich vidno a bolo mi zle ked niekto vravel "jee ta ma bradu to je chlap " :(( fuuujj bolo mi strasne a aj byva ten laser mas pravdu vyzera to drahe a bolestive no na pohovor asi pojdem chcem vedet co povie aj doktor
ahoj antica!aku antikoncepciu uzivas alebo si uzivala?ja mam minervu a ta ma ochlpenie zmiernovat, no tento zazracny ucinok sa nedostavil a miesto toho som dnes rano objavila chlpky na brade uz v dost viditelnej forme...tak mi aj zle prislo, ci sa nemenim na chlapa tiez som hned zacala rozmyslat nad laserom. podla prispevkom sa mi vsak nezda,ze by to bola zarucena metoda ako sa tych chlpkov zbavit...vyzera to dost drahe a bolestive...ja som rozmyslala nad pouzitim nejakeho zosvetlovaca...:-)nevies o niecom?
ahoj hermine ,,ja mam to iste co mas ty je to otrasne ja sa stym trapim uz vyse roka sposobila mi to antikoncepicia :( ktora mi toto vobec nemala sposobit prave naopak a zacali mi nielen na brade ale aj pod pupkom :((som stoho nestastna ja si to vytrhavam voskom ale chcela som si to dat odstranit laserom aby som sa toho zbavila navzdy
vie mi niekto poradit co moze byt pricinou, ze doslova z jedneho dna na druhy mi vyrastli cierne chlpky na brade?je to otrasne a bojim sa s tym nieco robit, pretoze na zaklade skusenosti s odstranovanim chlpkov v inych oblastich tela viem, ze po vacsine tzv.zarucenych metod chlpky este viac zmohutneju.uzivam antikoncepciu uz niekolko rokov. je naozaj mozne, ze by to zapricinili hormony?pokial viem, moj typ antikoncepcie by tieto problemy mal zlepsovat...dakujem za pomoc
to uz nikto iny na tom nebol ? :(
laurena ,,,a kde si si davala odstranovat? myslim ci nohy atd,,,lebo ja to chcem si dat odstranit na tvari zacali mi vyrastat po zlej antikoncepcii :(
ja som bola na laseri uz 3-krat a co ja viem, je to perfektne ked sa ti pokozka zahoji, nemas ani jeden chlp ale postupne zacnu vykukat a si takmer tam kde si bola.viem, ze treba ist min 4-krat tak uvidime. doteraz ma to stalo okolo 11 tisic SK a za tie peniaze by som cakala ze budem mat pokoj.je to lepsie, nehovorim,ze nie, ale este nie som v cieli. a este jedna vec. pacientka vraj moze pocas zakroku pocitovat mierny diskomfort:D ja by som to nazvala skor bolestou...sak ten chlp ti vo vlastnej kozi zhori takze je to dost neprijemne(aj to tak smrdi ako ked si spalis vlas)...ale ked to clovek velmi chce, vydrzi:)
hej ? no ja mam trosku problem ako som zacala brat antikoncepciu ktora mi vobec nesadla !!!tak mi zacali vyrastat chlpky na boku pri usiach no ako sa povie bokom brady :( je to otrasne a voskom uz na to nemam nervy !!!!chcem sa toho zbavit uplne ,,,