Dobry vecer prajem..mam 17 na buduci rok v aprili 18, lenze som v 19tyzdni tehotenstva..problem je v tom ze to na mne zacina byt vidno a rodicia o tom nevedia a an ienchem aby tovedeli proste nemozu to vediet:(len akosi sa to cim dalej tym menej da skryvat...
co mam spravit,?
Ako ukryt tehotenstvo...
to, ze budu rodicia nahnevani, je logicke. vsetci rodicia maju s detmi velkolepe plany, kazdy rodic sa rad pochvali, ake je jeho dieta sikovne, mudre, ako mu to v skole ide, a podobne. snaz sa aj ty dokoncit vzdelanie, popros ich, nech ti pomozu, aj s dietatkom mozes vystudovat aj vysoku skolu, alebo zacat podnikat. drz sa a nezabudni, neodkladaj, povedz to este dnes, budeme na teba mysliet!!!
danielka, nahnevani budu urcite, ale zas aby ta vyhodili na ulicu, to nespravia. a ake spravne slova? tie predsa poznas - som tehotna, cakam babo. alebo akokolvek im to povies, pochopia co si im chcela povedat. povedz jednym dychom, ze sa na to babo tesis a ze ho velmi chces. koniec koncov, aj tak uz nie je na vyber. nastastie.
daniela ale ak ta budu chciet vyhodit tak to mozu spravit aj potom ked budes mat babo, a potom co spravis? nemysli konecne na seba, ale na babo, nekaz zivot aj jemu...., co sa stalo uz sa neodstane, a bud trocha zodpovednejsie, laska k tvojmu priatelovi a ani k babu bohuzial nestaci, za to ho nenakrmis, a ani mu neustelies...jednoducho im to povedz, nehladaj slova, tie pridu same...., len to uz pochop konecne
u lekarasom bola,taka sprosta nie som zeby som nesla, ja sa najviac bojim toho ze ma vyhodia terza z domu nemala by som kde ist,a ani poriadne neviem najst spravne slova ako im to povedat
tak to mi je danielka velmi luto a zelam ti uprimnu sustrast...no a nebojkaj sa,mozno rodicia budu zo zaciatku sklamanio,nahnevani ale netrap sa preto ked sa ti narodi babo tak uvidis ako sa zmenia ani ti ho potom nebudu chciet dat,tak ho budu mat radi,hovorim ti to preto,lebo sa to stalo mojej kamaratke prve babetko porodila v 17-tich a tiez rodicia zurili, vyhodili ju z domu ale ked sa mala narodila tak sa vsetko vratilo tam kde to bolo teraz jej ju chcu stale bavit strasne ju maju radi ....tak sa moja nebojkaj len smelo do toho a cim skor tym lepsie lebo predsa sa to uz neda skryvat..papa a drzim ti palce
jeho mozno neznasali, ale toto dieta je aj kusisko teba...., a je to ich vnuca, mozno budu reagovat prehnane, a urcite budu nahnevani, ale ak si chces dieta nechat, je to jedina moznost....., ak si fakt rozhodnuta nepovedat im to vobec, tak jedine co mozes spravit je odist z domu....
pochybujem ze to moji rodicia zoberu dobre mojho priatela neznasali :( a ked sa toto leto havaroval na motorke a zomrel tak moji rodicia boli stastny ze uz mi da pokoj:(
strasne sa bojim im to povedat
je pekne za sa chces o babo postarat, ale nevies sa postarat ani sama o seba, nie to este o babo....., ani financne, ani psychicky, babo nie je hracka, vyzaduje 24hodinovu starostlivost, tak to zvaz a neukryvaj to, aj tak je to zbyytocne, uplne to neskryjes, na potrat uz ta poslat nemozu....,a co tym mozes stratit? ak budu vediet ze cakas babo, mozno sa nahnevaju a budu ho chciet dat prec, ak to nebudu vediet, tak co ked ho porodis? niekam ho priniest musis, tak ci tak sa to dozvedia. ak ho budu chciet dat prec, aj tak to urobia...., a mozno budes prekvapena ked im to povies, a budu reagovat dobre.....
a smiem sa spytat co sa talo s priatelom??lebo z tohto mi vyplyva len jedine,ze bit ta nechal,alebo sa stalo nieco strasne