potrebujem radu....som uplne vyradeny z provozu, ked som v situacii, kedy priatelka place, ma depresiu a ja som pri nej no nevie najst tie spravne slova a uz vobec neviem, ako sa spravat, co jej povedat? co urobit, aby citila, ze som s nou? otazka na opacne pohlavie....co by ste poculi najradsej v takej chvili, ked je vam na nic.... je lepsie ticho? povedat lubim ta? snazit sa o vtip na zjemnenie situacie?....som pozradny v tomto smere, preosim o pomoc...dakujem
co povedat, zene kt place?
ked som naposledy plakala, tak mi velmi pomohlo, ze som sa mohla schovat do narucia mojho priatela a on sa nic nepytal, nechal ma nech sa vyplacem.....citila som sa byt v bezpeci, vedela som, ze mi nic nehrozi, ziadne otazky typu Co je?co sa deje? Nechal ma a potom sme sa az rozpravali o tom.
no taktiez ...chvalim ta , ale na druhej strane prirodzena starost toho , kto naozaj lubi :-)))urcite prejavit zaujem a hlavne objimat a objimat...volat a volat... a pripadne aj vyznat tu lasku...to zabera a lieci...tak GOOD LUCK
No najprv tak chcem pochvalit. Kiezby kazdy chlap mal tuzbu vediet co zena potrebuje pocut, ked je jej smutno. No na mna to ticho neplati .. takze ticho nebud, ja rada pocujem, ze: "bude to dobre, zvladneme to (pozor, nie zvladnes to !!! :-) Alebo ju objimi a povedz je ze ju ochranis (no to ze ju lubis jej radsej nehovor, mne by to prislo take ucelove a v konecnom dosledku neefektivne :-)))