prečo akurát ona ??

Príspevok v téme: prečo akurát ona ??
lea.

ahojte!
včera som zistila, že ma manžel podvádza! Večer bola hádka a plač. Nepíšem sem preto, aby ste ma ľutovali a dávali mi rady, ale aby ste mi vysvetlili toto: on ma podvádzal so ženou, ktorá je odo mňa " škaredšia", či u v tvári alebo v postave. Je síce vzdelaná ale je to taká tichá osoba s nízkym sebavedomím. Ja som zas veľmi ukecaná a som sebavedomá. Tak čo na nej videl? Na toto mi nevedel ani on odpovedať. Vraví, že naďalej ma má rád a nechce ma opustiť, a nevie čím ho priťahovala. Vraj to bolo niečo silnejšie ako on. Verím, že tie stretnutia neboli len o sexe, že bola milá,že sa s ňou dobre rozprávalo a mali veľa spoločného. Ale prečo akurát s ňou??? Keby bola nejaká mladá sexica, tak by som to chápala, ale takto???

madman

moj otec podvadza uz 16 rokov moju matku (ktora. btw v 53 vyzera stale super, o postave nehovoriac) so zenou, ktora je skareda ako noc a aj je dobra truba. dnes ho vyuziva uz len na prachy (ma s nou aj decko), ale v minulosti s nim zdielala zaluby, na ktorych moja mama az tak neparticipovala a ak aj hej, neboli jej srdcu blizke. takze tak ... i ked tomu poriadne stale nerozumiem, pretoze moja matka je ten najempatickejsi a najvelkorysejsi clovek na svete ... ako sa jej mohlo nieco take stat ...

nashira

Ahoj Lea!
Myslim ,ze to je rozne dovodov je vela.Prezila som to a tiez to nepochopim.Moj ex sa zaplietol s upratovackou...skaredou ako noc.Myslim ,ze mu davala pocit ,ze mu rozumie a chape ho.Boli veci ,ktore som ja nemohla tolerovata a ona ano.Vies je to smiesne.Ja by som nepodviedla manzela.To musi zacat v hlave.Ze clovek ma potrebu sa zblizovat s niekym,alebo dovoli aby sa niekto zacal zblizovat s nim.Zistila som ,ze to je o kazdom cloveku samom...nevera.A neexistuje vseobecna sablona.Teraz je asi dolezite ci chce ostat s tebou a ci ty ho chces spat.och och nenavidim ten pocit co mas .

dada pre leu...

lea je mi velmi luto co sa ti prihodilo, ale ty si naozaj myslis, ze iba vonkajsia krasa pritahuje??? ty pises, ze si ukecana , ta druha nie .... tak mozno prave toto ho na nej pritahovalo, mne osobne tiez lezu na nevy ukecane zenske...prepac, ale asi viem, co hladal u nej...to vco prave nenasiel u teba ...sorry

eunomia

Lea ... je mi luto co sa stalo, tu bolest si mi mnohe (co sme podobnu situaciu nezazili) ani neviem predstavit. No poviem ti, ze ja by som sa citila ovela horsie, keby sa to stalo mne a podvadzal by ma s nejakou "sexicou". Asi potreboval byt znovu pre niekoho pritazlivy, ziaduci .. .. taka pekna zena ako si ty by o neho uz nestala.

iva.

lea "každa žena je pekná". Možno z priateľovej milenky vyžarovalo niečo , čo ho dostalo.
Tie menej pekne ženy su naozaj milšie, jemnejšie, citlivejšie. Mala by si byť trošku menej namyslená.Ľutujem teba ale viac lutujem ju. Asi sa do tvojho priateľa zamilovala, bolo jej s ním dobre. Asi sa tešila na neho, keď sa mali stretnúť. Cítila to spojenie dvoch duší: fyzických a psychických.
Ale ty si víťaz. S tebou chce ostať a ona ostáva sama. To je údel mileniek.
Je na tebe, či mu odpustíš. A ak ano mala by si sa trošku zmeniť. Možno to znie tvrdo, ale zober si príklad z nej. Aby tvoj priateľ nehladal u inej to, čo u teba nenašiel.

rene

lea, veď sama uznávaš, že sa nestretavali len kvôli sexu, tak u nej našiel to čo mu u teba chýba. Asi je mílá, dobrá,skromná, vie načúvať, poradiť.
A možno je dobrá aj v tom sexe. Na tvojom mieste by som porozmýšlala na sebou a tvojím príliš veľkým sebavedomím.

del12

Ahoj, na to je tažko odpovedať.
Možno je skaredsia len v očiach niektorych ludi, možno na manzela zaposobila.
Možno tym, že nie je ukecana, možno ma kvality v oblasti sexu, je doležite, ci to uz urobil a potom zvažit postup,....