Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarát nespí, mám oňho strach.

Príspevok v téme: Kamarát nespí, mám oňho strach.
anežka34688386

Môj kamarát má 14 a takmer nespáva. dnes napríklad nespal vôbec, normálne spí asi 3-4hodiny. On je múdry a tak nechápem prečo si nevie vydedukovať aký je spánok dôležitý!!!!! ked mu to poviem, ze bude lutovat ze nespával, ze bude chorý a on to vie, povie - čo už. nechápem to, ako mu mám dať najavo tak aby to bral vážne aký je spánok dôležitý a čo všetko sa mu môze stat ak spať nebude????? aj ked to vsetko uz dávno vie.

neva

no je to smutné. Určite mu chýba rodinné zázemie. Je tažko takto radiť, možno učiteľka by mu mohla dohovoriť. Nemáte takú, ktorá sa o Vás viac zaujíma? Možno starý rodičia, nejaká blízka osoba. Je pekné, že sa aspom Ty o neho zaujímaš.

anežka34688386

aohj neva. kamarát nespí pretože sa učí, potom pozerá filmy a potom už neviem čo robí. nechápem to. niežeby sa mu spať nechcelo. a rodičia...jeho otec sa asi oňho príliš nezaujíma a mamičku stratil.......viete čo ttým myslím...ja viem ze problémy sa dostavia neskor ale on je proste tvrdohlavec!!!!!!

neva

a prečo nespí? Má problém zaspať, alebo nemá čas si ísť večer ľahnúť a sedí pri PC?
Podľa mňa je to len otázka času,kedy sa dostavia problémy. Ešte rastie, vyvýja sa, určite spánok potrebuje. Bolo by vhodné zistiť, či to vôbec vedia rodičia.