Pribratie počas tehotenstva

lenuliatko

dd ja som mala pred tym ako som otehotnela vahu 57 Kil priblizne.podla vypoctou som mala idealnu.a teraz mam len o6,7 kil viacej a preto sa bojim ze ci je to dost.ale mala je ocividne spokojna a nic jej nechyba lebo je psokojna.aj na ultrazvuku vyzera spokojna.plavat chodim casto.bavi ma to a je to fajn na krvny obeh a neopuchaju mi nohy uz skoro vobec.takze odporucam babam chodit od zaciatku tehu plavat alebo cvivit cviky pre tehulky

dd

ahojte, ja som rodila kratko po svojich 22.narodkach, za tehotenstvo som pribrala cca 18 kg, par tyzdnov po porode som mala 58kg a na dost dlho(skoro na rok) mi tato vaha aj ostala..ale teraz, po roku a stvrt uz mam asi tak 1-1,5kg nad svoju povodnu vahu, bez akehokolvek cvicenia, dcerku stale dojcim, ked sa da, doprajem si dostatok spanku(to vraj pomaha na chudnutie po porode - dojcenie a dostatok spanku).obleciem 99% svojho povodneho satnika, neobleciem len take veci, co mi boli predtym len tak tak tesne a moja kamaratka, co bola ovela chudsia ako ja, tiez pribrala za tehu cca tych 18 kg a pol roka po porode bola taka ako predtym..
Lenulik - za tehu je optimalne pribrat vraj tak 11-12kg..ale je to asi velmi individualne..aj ja som jedla vsetko co prislo, snazila som sa hybat, ale pravda je, ze som ani necvicila cviky pre tehotne ani nechodila plavat..

jablonkaa

ja som pri prvom tehotenstve pribrala 8,5 kg, pri druhom 4,5 kg. pri dojceni som schudla samozrejme este viac, ako som mala tesne po porode.

lenuliatko

ahojte ja som v 6 mesiaci a pribrala som zatial nejakych 6 alebo 7 kil.zda sa mi to malo nejako.je to normalne podla vas?gynekologickami vravela ze je to v pohode lebo chodim plavat a cvicim cviky pre tehotne a snazila som si aj udrzat postavu aby som po porode nemala stym problem.som mlada tak yb stym problem asi nemal byt.ale jem vsetko co pride.

titina

Ja som rodila v 36 rokoch, pribrala som 12 kg a bez akéhokoľvek cvičenia som bola na pôvodnej váhe po dvoch rokoch. Trúfam si povedať, že pri cvičení by to bolo max. do pol roka.