Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ppp??? zoznam co som dnes jedla

Príspevok v téme: ppp??? zoznam co som dnes jedla
jojka551

dnes som zjedla:
1×jablko
50g syru
3 lyzicky coko jogurtu
1/4 horalky
100g bieleho masa (teraz si pon idem)
Dnes je to v pohode ale napr. vcera vecer som zjedla s mamou dezert a potom sme si dali napoli rybu a potom som sa uvedomila ze je to vela a sla som to vyvraciat. niekedy mam proste take nutkanie to dostat z tela prec.

danika

No po pravde..dnes som jedla len jeden rozok,a pila len mineralku..jjn..ach..ja neviem co mam robit ked neviem nejako nejde do mna.. =((

pusate

aj ja akosi začínam prepadať bulímie,teraz mám také blbé obdobie,a je to otras-aj 3-4krát do dňa sa nažerem a následne pogrcám...už s tým chcem prestať,ale akosi ma to drží:-(som z toho unavená a bolia ma zuby

alti

Urcite nie som zastanca zabrzdovania vyjadrenia svojho nazoru v ziadnej teme, ak je to v intenciach pravidiel tohto fora. V roznych temach su mnohe prispevky, ktore sa nezlucuju so zdravim, su vyjadrenim pisatela. Ludia na ne mozu reagovat, vysvetlit, odporucit zmenu, pohladkat,... Ale tento samoznicujuci jedalnicek nicnejedenia pri zalozeni temy stale zostava ako "vzor" na 1.mieste, ziadne dobre rady a nazory ho nepreklikaju do zabudnutia. Urcite by to zmenilo pozitivne pisanie v tejto teme, ukazanie snahy a cesty, ako zabojovat s PPP. To je moj nazor :o)

kolacik

alternativa:
ano,myslim ze mas pravdu...ale treba potom aj zrusit urcite prispevky v napr :nehanbim sa za to co som zjedla..ved tam tiez niekedy su "ukazkove" jedalnicky..
prehnane zdrave,prehnane vela,prehnane malo,prehnane nezdrave...aj tam je cim sa inspirovat!

Alternativa

Ahoj dievcata,
chcem Vam povedat moj nazor na tuto temu. Nemoze nikomu z Vas pomoct, aby sa s tou pliagou zvanou PPP rozlucil. A o tu pomoc by na webe o zdravi malo ist. Lebo nemate spravne nastaveny pocit a aj realitu, kolko zdravej, vyvazenej stravy by mal clovek prijat. Pri citani Vasej dennej stravy mozete dievcatu, ktora sa len zacina zamotavat do PPP, vnuknut vazne chybny nazor, ze je vela. Porovnavanie patri k PPP, cize aj tie dievcata, co uz dlhodobo trpia PPP, budu hladat pre seba prijatelnu verziu - musim jest menej. A to bude prehlbovat Vasu chorobu.
Chcem Vas poziadat, aby ste zmenili styl, obsah Vasej komunikacie v tejto teme. Inak tato tema v mojich ociach bude predurcena na zrusenie. Prajem Vam prijemny den

kolacik

biba:
antidepresiva? mne ich chceli nasadit ale zevraj su po tom sklony upadat este do vecsej depky tak ich nechcem.
Vcerajsie moje "zradlo" bolo len mierne.Priznam sa mala som aj take ze ma to chytilo v meste,nakup za 2800sk!! ( pecivo,jogurty,sladke,slane,..) potom este asi 5 velkych bagiet so siunkou v meste,na fornetti asi 1000sk,este som prisla domov,cely chlieb s maslom a plno kornflekov s mliekom...a boli od toho este a este horsie..

vies co nechapem? ze ako sa ten zaludok dokaze roztiahnut!ved to su cele vagony jedla! a ze uz aj ked idem puknut a nemam ani nejak chut na daco,aj tak to zozerem..

mne to vcera zacalo to cokoladou ze som jej zjedla polovinu!..som sa drzalaa ze klada sak raz jedna cokolada,ale potom vycitky ze ju nechem mat v sebe tak som sa prezrala aby to lepsie slo von..

NECHCEEEEM!!!
dufam ze dnes sa budem drzat! modlim sa kazdy den a prosim boha nech mi pomoze..aa funguje to!pomaly ale ide to..dakedy som grcala aj 5krat do dna (co nebolo davno!) a dnes uz tak raz-dva za tyzden..ale aj tak!!!!

baby nikdy neskusajte vracat po prejedeni!! sa z toho uz nedostanete!!

ne-ppp-ckarka

ja som nikdy (nastastie) nemala bulimicky zachvat, aj ked niekedy od toho nemam daleko. ale fakt je, ze tolko co vy, toho nezjem. takze ja:
R-cajik, 1/4chleba s natierkou
D- tvarohova satocka
O-polievka, rizoto, cajik
O- 3 tablicky cokolady, jablko, cajik,
V- kavicka, musli s mlieckom

bibi

baby ked vidim co tu pisete, tak sa mi zda ze to, co vy povazujete za kvantum jedla (napr. KOLACIK) tak je to drobny zlomok toho, co zjem pocas bulimickeho zachvatu ja. napriklad vcera:
cely den az do 18 hod. nic okrem dvakrat kava, po 18 hod. prejedenie sa:
- 1 smotanovy jpgurt
- velky strapec hrozna, jablko, nektarinka, mandarinka
- 3 celozrnne kaiserky s maslom a Nivou
- 1 rozok s 10 dkg salamy Nitran
- 1 kus tvarohovej strudle
- balik gymovych medvedikov
- mala jahodova cokoladka, Snickers, Horalka
- 1 acidko, 1 napoj Activia (300 ml), 3/4 litra mlieka
- 2 litre Ice tea
- miska Corn flakes s mliekom
- pol sacku syrovych chipsov
- Mc Donald: porcia vyprazanych kreviet s koktailovou omackou, velke hranolky, jahodovo - colkoladova zmrlina v kelimku
- 1 encian
- 2 velke kusy pizze
- 15 dkg vyprazaneho karfiolu s trochou zemiakov a tatarskou omackou
- velka porcia cestovin Al Carbonara
- 5 dkg bryndze
- 1 detska vyziva...
a este som urcite na nieco zabudla, vsak to sa uz ani neda evidovat...
Poruchami prijmu potravy trpim uz 11 rokov (spociatku anorexia, teraz uz viac rokov bulimia. Moje zachvaty prejedania trvaju 3 - 4 hodiny ked v kuse jem...a potom vsetko vyvratim. liecim sa na psychiatri ambulantne uz roky, beriem antidepresiva, ale ked sama nemam dost sil s tym skoncovat tak lieky mi v tom nepomozu. uz vazne zvazujem liecenie. drzte sa.

kolacik

ja tiez otras..prelina sa anorexia bulimia..na pondelok som objednana k terapeutke.No uvidime.Takze dnes ( hanbim sa velmi)

-- nektarinka
--jablko,jablcna strudla
--4 toastiky s kuracim maskom,paradajkou,paprikou,tofu,kecup
-- doftedy som sa zdrzala potom bulimicky zachvat (polka studentskej pecate,2baliky bebe,300g muesli s litrom mlieka,1 balicek jablkovych vankusikov,1 toast s bryndzou a sunkou,vanicka cucoriedok---vyvracane :( )

--potom platok chleba s paprikovou pomazankou sunkou a syrom,mala som chut sa prezrat zase ale dala som si 2 jablka a nejak ma to preslo!

ppp je kurva!