Hlada sa kamoska/kamos

aja05

mirka, aj ja si myslim ze som ju dobre zalozila :) asi tu najdem normalnejsich ludi ako na pokeci :) alebo vo svojom okoli :)

tak to je

vies co, ono to je tak zlozito povedane, ze ty musis, ty nie. ide o to ako sa k veciam dany clovek postavi. a mat dobry rozpis vsetkeho, mat pozbierane fajn rady a rozlozeny cas, tak postupne sa podari vsetko. ajka, pocuj, ja teraz musim odist, ale byvam tu zvacsa kazdy den, takze zajtra popiseme, dobre? urcite sa mozeme vratit aj k teme chudnutie - mozem ti aj ja z vlastne skusenosti mnoho toho poradit a podiskutovat o tom, pojde to lahsie, uvidis:) tak krasny vecer zatial, papa

mirka 23

No a je tu niekto z vychodu, napr. z okolia Prešova? Mám 23 a tiež nemám kámošky. Fakt super téma, aj keď nepatrí do zdravia.

aja05

Jasne ze som nasla plno dobrych rad a aj ludi :) ale ty asi take problemy nemas ze potrebujes chudnut trosku takym babam zavidim :)

tak to je

aha. tak drzim palce pri chudnuti! dufam, ze si tu nasla mnoho dobrych rad a ak by si s niecim potrebovala poradit, tak sa pytaj:)

aja05

No ja som sem zacala chodievat na chudnutie lebo som naozaj potrebovala schudnut a este stale chudnem ale uz to nejde az tak rychlo.

tak to je

to bude fajn. ja totizto som nikdy nepripisovala, len citala a velmi ma to zaujima. dost sa zaujimam o choroby, zdravie, ludske telo a pod. tak toto je idealna stranka:) tak ak by si aj s niecim potrebovala poradit, kludne sa na mna obrat, dufam, ze budem vediet pomoct:) no a pozeram vselijake temy a obcas aj nieco napisem, ale teraz akosi nemam vela casu, kopa ucenia. a ty ako?