Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

****chce ma este?****

Príspevok v téme: ****chce ma este?****
kathusshka

cafte...

moj je po dvoch rokoch iny.. predtym to bola studentska laska stale spolu.. nejde len o to ale spraval sa inak, videla som jeho snahu ma vidiet byt somnou. cakaval ma dlho.. a tetraz? zacal pracovat chapem ze ma nove povinnosti ale je to ine. smsky su stale zalubene, sladkych reciciek je v nich vela ako mu chybam a pod.. ale ked sa mame stretnut, nechce sa mu. povie, ze sa mu nechce!! je unaveny! niekam musi ist!

predtym mi stale volaval.. teraz vyvolava s akymisi kolegami kolegynami, a neviem s kym, len vybavuje.. a mne vola len kratko lebo "ma prevolane"..

ja neviem mozno uz o mna nema zaujem.. co myslite, ako to vyzera z pohladu nezainteresovaneho cloveka? ked uz sme konecne spolu je to fajn. ale ja ho stale prehovaram prid a tak.

bettyna

No mne sa nikdy sam nepriznal, prisla som na to sama, zavolala som na cislo, z ktoreho mi predtym volal, akoze kolegovo, a ozval sa zensky hlas...takze asi tak. nasledoval rozchod ako z filmu. O tom, ci clovek naozaj lubi, hovoria jeho ciny, nie sladke recicky a smsky. Ked sa nechce stretavat, je to jasny signal. Pretoze aj keby bol neviem ako zaneprazdneny, na svoju milovanu si cas najde vzdy. Takze sa maj na pozore.

moniqa87

nestrasime, len to nema logiku... vies prednedavnom tu pisalo jedno dievca ako ju trapi, ze jej priatel ma sice sladke recicky, ale snahu o stretnutie s nou ma minimalnu a keby sa ona nesnazila tak sa skoro ani nevidia... nakoniec napisala, ze sa rozisli, lebo on si v tej dobe uz nasiel druhu a priznal sa jej s tym...
vies to t ni nestrasime, len taketo situacie vacsinou takto vyustia, ale rozhodne ti to neprajem

kathusshka

bettyna

po akom case sa ti priznal ze ju ma? ja si ani len neviem predstavit ze by mal inu babu. pretoze..na co by potom bol so mnou? ved je mladý tak naco stracat cas.. keby sme zobrati a mame deti tak chapem ze by to tajil. ale tu v podstate nema preco. ah nestraste ma...

kathusshka

ano napadlo mi to.

inak ked sa nevidime, casto sa neozyvam a cakam kym sa ozve on. ked sa dlhsie nevidime tak mi volava.. sem tam napise ako mu chybam a ze zajtra sa stretneme. samozrejme do toho nieco pride tak povie ze inokedy. ale ked nie sme spolu, vola a pise vzdy ze mu chybam.

ale spolu nam je naozaj super. bojim sa nech to nie je zaciatok troho nasho konca.. v podstate to moze byt len tym ze som bola zvyknuta na nas iny spolocny rezim, teraz ma viac povinnopsti ,menej casu a samoozrejme ze to nemoze byt take ako predtym.. asi si len treba zvykat..

moniqa87

a vravis, ze ste spolu dva roky? hmmm... neviem cim to je, fakt, nejake ochladnutie z jeho strany, moze byt, ale musis sa s nim ty o tom porozpravat, chapem ta, ze ked sa vidite tak malo, je pre teba velmi tazke povedat nie ked sa mate stretnut, mozno to bude boliet...
skus mu to teda aspon nenavrhovat ty a cakat kedy sa on rozhybe... ak sa nebude mat k cinu, tak je to jednoznacne a nemala by si sa s nim dalej trapit, ale ked ti on da najavo, ze mu chybas a aj skutocne pride, tak to spolocne zacnite riesit a povedz mu ako ta to trapi...
inak rozmyslala si nad tym, ci za tym nemoze byt nejaka zena? nechcem ta strasit, ale napadlo ta to?

bettyna

No mne toto velmi pripomina moj predchadzajuci vztah. Ku koncu som tiez bola ta, ktora schodzky navrhovala, z jeho strany uz to neprichadzalo. A presne tiez v telefone vypisoval sladke veci, ako ma miluje a bla bla, ale boli to len oblbovaky, ktore skryvali to, ze ma uz pekne dlhu dobu podvadzal...nechcem ta strasit, ze je to aj tvoj pripad, ale takto to vacsinou zacina. Ma vela prace, prevolane minuty, na teba nikdy cas a jedneho dna...PREKVAPKO.

kathusshka

opravujem sa nechcela som povedat doslova ze prehovaram ale skor "navrhujem" to ja.. cize raz pride raz nie.. a mas pravdu v tom ze si musim ja nieco najst a zrusit to. ale ked sa nestretavame prilis casto, nedokazem to zrusit. chapes...
len nechapem ked mi v sms napise ze mu chybam a ja mu navrhnem ze sa mozme stretnut ,povie ze sa mu nechce. pssss.... pracuje par mesiacov..

bettyna

Uz ziadne prehovaranie z tvojej strany!! ved to je ponizujuce. najdi si aj ty nieco co ta maximanlne zamestna, aby si naopak ty na neho nemala cas! ked vie, ze ta najde vzdy tam, kde "nechal", samozrejme, ze uz to pre neho nie je take vzruso. proste si mu uz prestala byt vzacna. skus nabuduce ked sa budete mat stretnut napriklad na poslednu chvilku schodzku zrusit s tym, ze mas nieco dolezite. Uvidis ako sa zatvari a na zaklade toho uvidis, ci to ma este zmysel.

moniqa87

ak ho musis prehovarat aby mal o teba zaujem, tak netusim co v tom je... ale mozno treba len cas kym sa dostane do kolaji, ako dlho pracuje? a aku ma vlastne pracu? chodieva k tebe len vtedy ked ho presviecas, alebo pride aj normalne, lebo sa s tebou chce stretnut..