Je normálne ked baba krváca po prvom pohlavnom styku viac dní a má bolesti???
Krvácanie po prvom pohlavnom styku
kikuska je
Ja som nekrvácala a ani ma to nebolelo ..takze neviem. je to normalne ?
z1ch3rka4: chapem, ze mas strach, ale niekedy nerozumiem tomu zmyslaniu u niektorych dievcat (nemyslim to v zlom)...mas problem, ktory ta trapi a radsej sa budes trapit aj nadalej, zit v nesitote, nez aby si sa prekonala, sla na gyndu, vyklopila vsetko gynekologovi a ten zahaji potrebnu liecbu...mozno to je naozaj nieco vazne a ty to kvoli svojmu strachu len oddalujes a mozno sa ti to zhorsi...v pondelok chod pekne na gynekologiu a budes mat pokoj na dusi, ked aspon budes vediet, ze co ti je. drzim palce:))
z1ch3rka4 to nevie nikto co by to mohlo byt..my sme neni doktori a bez toho aby ta niekto vysetril, ti nebude nikto vediet poradit...mozno mas zapal...alebo nejaky skryty problem vnutri..radsej chod k doktorovi aby si nakoniec nemala nejake trvale nasledky, lebo napriklad neliecene zapaly mozu sposobit vselico...nemusis sa bat, ani hanbit..doktori su na to, aby taketo problemy riesili
No u mna to už je štvrtý den...neni to silné krvácanie, nemám ani žiadne bolesti...ale bojím sa že stratím veľa krvi...
ano ja 2 tyzdne