Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vzťah s černochom

panča

na farbe pleti nezalezi, pretoze sme vsetci rovnaki-kazdy z nas ma po 10 prstov na rukach i nohach, kazdy cakal na svoje narodenie 9 mesiacov. Jediny rozdiel je prostredie, v ktorom vyrastol, pretoze ci chce alebo nechce bude ovplyvneny kulturnymi tradiciami a vierovyznanim. Ak si sa vsak pre taky vztah rozhodla, prajem Vam vela lasky a tolerancie. PS : urcite sa nedaj odbit recami o to, ze pre moslima a zida je zena velka nula-podla nabozenstva urcite nie, vsetko ostatne zavisi od civilizovanosti krajiny, z ktorej pochadza

lea

no ja som nikdy proti cernochom nic nemala, asi tak ako vacsina ludi nema, skor mi bolo luto, ked som pocula, ze na slovensku vyrastkovia zbili dakeho turistu len kvoli farbe pleti. Lenze potom som 3 roky zila v zahranici, viacmenej v cernoskej stvrti a zial odvtedy som na nich alergicka. nekultura, nehygiena, nevychovanost a zdalo sa mi dokonca, ze zeny su horsie ako muzi, aspon ku mne boli, hocikedy do mna daka tonova cernoska drgla na ulici ci v obchode ma odsotila, myslim, ze u nich je vacsi rasizmus proti bielym ako naopak.

krisha

ano, su to nadherne deticky. V Nemecku som videla vela takychto parikov, zial na Slov asi niesme dostatocne vyspeli na pochopenie a neodsudzovanie. A vychovavat dieta inej farby pleti v takejto spolocnosti? Taka odvazna nie som a svojmu dietatu chcem zabezpecit zivot bez narazok na jeho farbu, rasu, nabozenstvo..

fialocka

lea, mne sa velmi pacia mali Cinankovia. Nasa znama (krasna Korejcanka) si vzala modrookeho blondaka a v sucasnosti mali mat male (zatial sa neozvala), tak sa na to dieta tesim, musi byt zlate.

fialocka

lea, aha. V kazdom pripade mas pravdu, ze ta (ne)kultura je vsade ina...
lizanka, no ako myslis, je tazke naucit sa spolu zit s chlapom od susedov, nieto este zvladat inu kulturu a podobne (a na pleti ani nezalezi),pre mna nie su atraktivni a nechcela by som ich ani keby mi zaplatili:)

lea

veru, na slovensku by som sa bala vychovat mixovane dieta, iste by mi ho v skole otlkali. aj ked mulati su vacsinou krasne deticky.

krisha

bez dcery neodidem od B.Mahmoodyovej som citala nespocetne velakrat, takisto aj jej pokracovanie. Knihu Bez dcery som neodisla poznam, citala som z nej akysi vytah...a povedala som si, ze taketo manzelstva nie su nic pre mna. Jednak z dovodu odlisnych kultur a jednak aj pre nepochopenie okolia..pokial zijes na Slovensku.

lizanka

fialocka: v pripade chodenia by som nechodila naraz s patnastimi, takze jeden normalny by stacil a nevadilo by ze je cernoch :)

fialocka

lea, Bez dcery neodidem som tusim citala ako tinedzerka, co je nejake to desatrocie dozadu - jej muz nebol cernoch, ale Moslim. Aj ked sa v anglictine prezyvaju "sand niggers":) Pre vsetkych tych nabozenkarov- moslomov, zidov je zena menej ako zviera.
Na odlahcenie temy: sudanski cernosi vraj maju najvacsich:))) Pravi africki cernosi vraj maju vel;ky sexualny apetit, co potvrdilo mnoho zien za nich vydatych, tak aj na to treba brat ohlad:)