Tehotna napriek HA?

Príspevok v téme: Tehotna napriek HA?
milex

Uz asi treti mesiac pouzivam HA.Naposledy som vybrala 2 balenia za sebou.Ziadnu tabletku som nevynechala ani nezabudla (snad 3 krat som sa s nou opozdila asi o hodinku)Teraz som v \"pauze\" a mala by mi prist menstruacia (cakam uz 3. den) ale zatial nic.Objavilo sa iba veelmi slabe spinenie.Mam strach, ze mozem byt tehotna, aj ked si vravim, ze s HA by to nemalo byt mozne.Bojim sa.

tuk tuk

Nemysxlim si, zeby si bola tehotna, HA obsahuje latky, ktore riadia tvoje telo, su tam davky hormonov, ktore to ovplyvnuju. Mne doktorka povedala, ze ked budem brat tabletky presne, nic sa nestane a som na 100% chranena, takze, ked si to brala poctivo, bat sa urcite nemusis.

olala

ahoj!tehotna nemusis ale mozes byt.okrem toho pouzivas iba kratko anty.napr ja pouzivam uz takmer 2 roky a aj tak si moje telo robi co chce.hovori sa ze menstruacia ma prist do troch dni po poslednej tabletke.vies kedy chodi mne?6-7 den.cize mne to zacne vtedy ked zacinam brat dalsie balenie:)ale uz to neriesim.
a co sa tyka tehotenstva tak aj to sa stat moze aj ked nevynechas nic.nic nieje 100%.moja 15-rocna neter je nasledok antikoncepcie:)dufam ze som ta s tym nevystrasila:)