Vasa polovicka...je niekto iny...

Príspevok v téme: Vasa polovicka...je niekto iny...
jajkooo

Potrebujem radu...suuurne!! S mojou priatelkou chodim uz tri roky..este donedavna to bol nadherny vztah.., ale asi tak pred dvoma mesiacmi sa zacala správat divne...akosi sa zacala vyhybat nasim stretnutiam..malokedy som ju videl a uz vobec nemala chut mat so mnou sex...niekedy ked sme sa aj milovali, tak sa mi zdalo, ze jej to je neprijemne...tak ako prvu pricinu som videl v tom, ze ma uz asi nemiluje...ale pravda bola bohuzial oveeela horsia! dozvedel som sa po namahavom patrani, ze robi v jednom erotickom klube v susednom meste...tak to ma dostalo...a teraz neviem ako jej mam povedat, ze o tom viem a co mam robit! od jej kamaratky viem len to, ze to robi pre peniaze...pretoze si chce kupovat vela oblecenia a tak...ale nikdy by som to na nu nepovedal! a od vtedy ked som sa to dozvedel, tak to znicilo moj zivot! ked si predstavim, ze to robi s inymi!!! :-((( Co mam robit? necham ju urcite, ale ako to mam urobit! nemozem predsa skoncit nas trojrocny vztah vetou - viem, ze si slapka, tak Zbohom! poradte...

vlocka

A preco by to nemohlo byt prave tou vetou? Ja myslim ze by si zasluzila este ovela horsiu verziu. Preco ty chces brat este nejake ohlady ked ona nebrala absolutne ziadne a spravila podla mna asi to najhorsie co mohla pre vas vztah. Je uplne jedno, ci ide o 3 roky, alebo jeden mesiac. Posli ju do haja.

machulka006

jajko...ver, že kebyže som ja na tvojom mieste, určite to vetou - viem že si zarábaš tak ako zarábaš, zbohom - ukončím...tuto neni o čom