Uvažujem nad tým, či sa stanem niekoho milenkou...nie pre prachy...ale uz dlho som nemala priatela...ale chlapa proste niekedy k zivotu potrebujem??? Nie ze by som nejakeho partnera nechcela, ale nejak sa nemozem trafit, ze by ta "laska" bola obojstranna...Neviem, ci to nie je "zle"...ale aky mate na to nazor...Viem, ze mnou budu pre to mnohi opovrhovat ak to zistia..ale pride mi to lepsie, ako striedat chlapov...
???Milenkou???
selinka ty si normalna, vztah zo zenatym muzom je ten najlepsi?byt rozbijackou rodin sa ti asi paci
Vzťah so ženatým chlapom je to najúžasnejšie čo môžeš mať. On si ťa váži, rešpektuje, miluje, splní aj modré z neba...prečo:veď kde nájde takú, ktorá mu dobrovoľne robí milenku! Veď on sa nechce rozvádzať, len si užiť. Ak od neho budeš chcieť odísť nebude ti brániť, ale naopak bude ti vďačný za chvíle, ktoré si pri ňom strávila a vráti sa k manželke. Oni (muži) si len musia dokazovať, že sú ešte žiadúci pre iné ženy. Je to ako dôkaz ich mužnosti a sily, sebaúcty. No napriek tomu všetkému ten "môj" bol najúžasnejší chlap v mojom živote. Nikdy som nikoho viac nemilovala, nikdy som necítila takú vášeň a noci s ním boli tie najkrajšie v mojom živote. On jediný ma chápal aj bez slov. Dodnes sme veľmi dobrý priatelia, ale už nie ako milenci. Uvedomila som si, že od manželky nikdy neodíde a má 2 deti. Kôli nemu som nevidela iných. Roky mi ubehli, mám 29 a som sama, bezdetná. Už nemám toľko príležitosti sa zoznámiť s normálnym slobodným 30-nikom. A mám strach, že ostanem sama. Nespravte takú istú chybu!!!
Janka uplne si vystihla co citim k chlapovi s ktorym teraz som a neviem skoncit je to sialene ..ja viem ze musim ale este som nenasla odvahu...ach ach
Ahojte,ja mam z tvojho prispevku tiez pocit,ze nechces zadaneho chlapa a byt jeho milenkou,ale chces mat vztah s jednym muzom zalozeny len na sexe,v Amerike maju pre to vystizny nazov "fuck friends".Ja takyto vztah mam.Stretavame sa uz niekolko mesiacov a zavolame si,ked ma jeden alebo druhy chut na sex.Mne aj jemu to tak vyhovuje,ja som po tazkom rozchode a nemam chut na vztah a on na neho nema cas.Myslim si,ze je to ovela lepsie ako striedat chlapov.V sexe si neskutocne rozumieme a mam s nim dokonca lepsi sex ako s muzmi,co som milovala (aj ked to je asi skor vplyvom partnerov a nie to ze spolu len sexujeme).Ja sa za to vobec nehanbim,som mlada a slobodna a nikomu tym neubilizujeme,len si uzivame zivot.Len je dolezite si ujasnit,co od toho cakas,lebo ked do toho pojdete obaja s tym,ze ide len o sex a ty sa zamilujes,tak ti to moze velmi ublizit.Ale mozem povedat,ze mi to takto kym nie som na vztah pripravene,velmi vyhovuje :o)
ved ked suka neda pes si nezasuka
stat sa milenkou je to najhorsie co mozete urobit, kazite zivot jednej rodine, sebe, okoliu.Viete si predstavit ako je tym, ktori odhalia neveru vu vlastnej rodine?Ako je dietatu, ktore zisti, ze otec resp. mama je neverna?Nevie co spravit, ci to povedat tomu druhemu a uplne znicit rodinu alebo to ma dusit v sebe a nicit seba...
pre Janku - ako som ho ukončila? Proste som sa zatla a uvedomila si, že ma už nebaví robiť tu druhú! a to doslova ! predsa- on mal priateľku a ta ked pískla, tak musel bežať za nou a mna to prestalo baviť! Tiež nechápem, ako som to dokázala, ale toto bol asi pravý dôvod! Vážim si sama seba a ked som videla ( a aj počula) že on má rád dve, tak som mala dosť!!! Tiež som nechcela iný vzťah- len a len jeho, ale uvedomila som si, že on sa s holkou nikdy nerozíde( tak ako mi to párkrát povedal- nech mu dám čas, a on to s nou ukončí! Pol roka sa nič nedialo a su doteraz spolu)
Nebolo to ľahké, ale uvedomila som si čo robím (a navyše: ja som tu jeho holku nepoznala a mohla to byť uplne super baba a ja jej robím toto? s jej priateľom?)Hnevala som sa sama na seba, že som to dokázala- aj ked ja som nikoho nemala!
Bol to prvý a zatiaľ aj posledný chlap, ktorého som ľubila (a drží ma to tak trošku dodnes- akurát dnes som ho videla :( ) ale...Musím sa dať dokopy a po polroku by sa už aj patrilo! No viem, že on má svoju a nikdy nebudeme spolu, tak načo sa trápiť a robiť tú druhú! Váž si trochu sama seba a nájdi si priateľa, ktorý bude len a len tvoj a ty jeho! Držím palce - naozaj strašne moc, lebo viem aké je to ťažké!
(a navyše- keby sa aj zadarilo a tvorili by ste niekedy s terajším milencom normálny pár, tak kde máš istotu, že on by zas nepodvádzal teba? Ja by som ju nemala...)
prepáčte ten predošlý nick, vynechala som "a". Takže som to ja Janka, čo už písala nižšie.
ani pre mňa sú neni chvíle stravené s priateľom ( ženatým ) strata času. Užívam si každú minútu strávenú s ním.
Ale teraz, keď čítam tieto príspevky som si uvedomila, že odkedy som s ním, nikoho nehľadám. Nemám záujem stretnúť niekoho iného, lebo mi stačí on a chcem len jeho. Je to asi chyba. Chodím do práce a domov, občas niekam vyjdem do spoločnosti, ale na iný vzťah ani nepomyslím. Ja nedokážem ten vzťah ukončiť. Ako ste to ukončili vy?
Čo ste mu povedali? Veď on vie, že ho miljem. A bojím sa ostať sama.
Ja som bola v podobnej situacii, tiez som mala milenca, ale ja som nemala mom. priatela. Ale prislo to skor spontanne, zoznamila som sa s fajn chlapom, s ktorym sme si (stale si) dobre rozumeli, chodili sa spolu lyzovat, korculovat, debatovat,... aj milovat. Kedze som to tiez potrebovala a striedat chlapov som nemienila a vaznu znamost som v tom momente nemala a kedze som trosku prieberciva :-) Tak taketo stretnutie, ale len s tou jednou ososbou boli velmi milym spestrenim zivota a dalo mi to velmi vela a vobec to nelutujem a nebola to vobec strata casu, najma ak mas milenca inteligentneho, mudreho, vzdelaneho,... tak ti to da viac ako len pekne milovanie.