Na právo v KE.. vazne len po znamostiach?

Príspevok v téme: Na právo v KE.. vazne len po znamostiach?
evkka

Ahojte,prepacte ze otravujem znovu,ale na predchadzajucu temu mi nezareagoval nikto okrem jednej holky a nemam sa s kym poradit.Chcela by som hocijake informacie ktore mi mozte poskytnut o pravnickej fakulte na upjs alebo o pripravnom kurze,ktory zacne prebiehat od oktobra.Kazda informacia je pre mna prospesna,viem ze to tu nepatri,ale nepoznam nikoho kto by chodil na pravo alebo na spominany kurz.Chcem sa dokladne pripravit na prijmacky, jasne ze sa budem ucit,ale pocula som,ze to nestaci,ze treba nejake doucko,alebo pripravny kurz,lebo inak clovek nema sancu.Rodicia by mi este nejaky ten kurz zaplatili,ale inak nemame dostatok penazi na to aby sme niekoho podplacali a nemam ani nijake znamosti.To sa fakt "normalny" clovek nemoze dostat na pravo bez znamosti a bez toho aby niekoho podplatil?Ja sa rada ucim a chcem v zivote nieco dosiahnut,ale takymto sposobom je to tazke,takze by som si ozaj cenila hocijaku radu.Takze ja len tolko.Dakujem.Evka.

markizhugo

to je jasne, ze na upjs pravo ide len pravnicka elita...cize deti vychytenych pravnikov a tych je uz velmi vela...dostat sa na to pravo je vojna medzi tymi najvyssimi...obcas zoberu aj niekoho nabifleneho aby sa nepovedalo...

mimiii

skus sa zaregistrovat na stranke unister.sk - je to stranka studentov VS, tam si najdi nejakych co chodia na pravo, napis niekomu a oni ti najlepsie poradia.

evkka

t-janulienka,fuuha,tak to si ma teda nepotesila.Ale dakujem ti za odpoved,mozno bude mat este niekto nejaku skusenost.

evkka

t-janulienka,a to za co preboha zaplatil 30 000?Ved to je velmi vela penazi.A ucil sa normalne seriozne na prijmacky?

T_Janulienka

pravnicka fakulta upjs- m,oj bratranec zaplatil 30tisic a nezobrali ho pre nedostatok miesta---na tej skole fakt plati kto viac da ten ide..