mam na penise na zaludi take drobne vyrazocky su aj na spodnej strany predkozky maju taku bielo ruzovu farbu nedaju sa vytlacit... neboli ma to a ani nesvrby prosim poradte..co to je....este som nemal sex ale bojim sa ze to moze mat neake dosledky tak prosim napiste co to moze byt a ci je to nebezpecne???!!!!!!!!!!prosim
bodky na penise aj na predkozke
mast na to nieje je to akne a prejde to same mam to tiez a prijemne mi to zrovna nieje ale urologovi k*k*tovi nepojdem
no cem sa spitat je to nakazlive alebo ci to je prenosne a ked sa to nebude liecit tak co stym bude pls odpovedzte???:::...
kua to nieje pekne no ja to nemam take velke je to len malinke na korunke zaluda tak ako to tam je vysvetlene....... ale mna skor trapi ci je to aj zvonku predkozky zo spodnej strany vies a mam to aj na spicke penisu ci to je to iste ???? myslim ce je to to iste ako to je na tom obrazku??
PETO...mám nového priatela a presne toto som mu nasla a dnes bol ulekára a povedal mu, že to je hirsuties ....je to vraj iba estetický problém a v súčasnosti ho má dosť veľa chlapov ....pozri si to www.adam.eva.szm.sk
a mas to zaludi aj na predkozke take drobucke bodky no vyrazky??
aha vyražky a keby som zlepsil hyginu myslis ze by to zmizlo pls??
no ano myslim vyrazky .. neboj sa ale naozaj zajdi ke lekarovi