Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Same zmeny a k HORSIEMU:(

Príspevok v téme: Same zmeny a k HORSIEMU:(
T_Janulienka

ahojte neviem v poslednom case si pripadam hrozne divne cela:(
lepi sa na mna strasne vela (pre mna) problemov napr.:
moje zlte zuby su este zltejsie..
vypadavaju mi hrozne vlasy..
slzia mi oci(teda len jedno ked lezim na tom danom boku)-pricom mam oci v poriadku vraj
mam nepravidelny menzes-pricom v podbrusi ma boli stale:(
strratila som svoju zvycajnu kondicku
nieco zjem tak mi je z toho priserne na vracanie
byvam strasne unavena aj po namensej fyzickej aktivite..
a co je najhorsie teraz som v skole zistila ze si neviem vsetko tak dobre pametat ako predtym:(
som na dne..

doremi

tak v takom tempe a s takou stravou dlho nevydrzis...ranajky mozu byt lahsie,ale mali by byt vyzivne,aby si mala z coho cerpat energiu a obed by mal byt uplne normalny,ved ty to aj tak spalis na tych treningoch...

panika

PRECITAJ SI SVOJU POSLEDNU ODPOVED..JE ODPOVEDOU NA VSETKO.STRES, NERVOZITA, NEDOSTATOK VYVAZENEJ POTRAVY, TOTALNA VYCERPANOST ORGANIZMU.MUSIS SA RANO NAJEST, DO SKOLY VZIAT DESIATU A PRED ALEBO PO TRENINGU TIEZ NIECO ZJEST.INAK O CHVILU SKOLABUJES

T_Janulienka

ja si akosi nestiham najst cas si vybavit oslobodenie od telesnej v skole nie to behat po dalsich lekaroch:(

T_Janulienka

len s tym jedenim je to tazsie...
rano nestiham lebo sa strasneponahlam do skoly...
doobedu v skole nestiham skoro nic..
poobede mam trening volejbalovy a kopu veci stale vybavit..
a vecer pridem domov na smrt unavena len sa poucim a zaspim hned..

doremi

tak to moze byt aj z toho,ze nemas energiu,asi spalis viac ako prijmes a potom z toho si taka slaba,aj tie vlasy,si myslim ze to bude z jedla,keby si jedla aspon na ranajky viac,mozno by si nebola taka slaba...inak,velmi doverne tieto stavy poznam,prezila som si s nimi svoje a stale este prezivam a newiem sa z toho dostat...

T_Janulienka

co jem?
hm to je tazke napisat v poslednom case dokopy nic nejake uplne lahke ranajocky na obed tanier polievocky a potom uz len nejaka zelenina..nestiham nic..
a co sa tyka H2O tej pijem dost vela..2,5litra len v skole doma ani neviem

T_Janulienka

ahojte..takze nikto nevie aku pribliznu cca pricinuby vsetko co sa na mna vali mohlo mat??..je toho o cosi este viac ale..