Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

LASKA CEZ ICQ

Príspevok v téme: LASKA CEZ ICQ
sara

ahojte.. som zufala.. cez icq som si zacala apisat s jednym chalanom, akurat ze je o % rokov starsi [ja mam 16 on 21], je z druhej polky slovenska a ja ho milujem.. branila som sa tomu, ale uz to viem naisto.. nemozem nanho prestat mysliet aj ked ma pravdu ked hovori ze icq je icq a svet vonku by sa nemal zanedbavat, ale ja ho milujem a neviem ako to mam.. znicit? co mam robit?

T_Janulienka

ahoj sice ja s mojim priatelom nebyvame na druhom konci SVK ale tak 108km robi svoje zacali sme si pisat cca v decembri minuleho roka na azetku a strasne vela sme si pisali ze sa lubime atd...18marca sme zacali spolu chodit ale len tak cerz net...potom sme sa stretli v juni..a sice sa vidime nie velmi casto (raz za tyzden-2) viem ze ma lubi a ja jeho...taka laska vie byt bnajkrajsia ked sa vidite malo pretoze tym viac sa na seba tesdite..
skus sa s nim stretnut a uvidis:)

ticho

nezamilovala si sa do neho, ale do tej predstavy co si si vytvorila . . .
stretnite sa, a uvidis ake to bude, mozno ale budes neskor sklamana

slnecnica24

ja som sa s mojim priatelom tiez spoznala cez net... najprv azet, potom icq a po par mesiacoch intenzivneho pisania aj stretko ale iba ako kamosi a po takom mesiaci stretavania sa sme sa dali dokopy a este v zivote som nebola taka stastna ako som teraz.. ja som nikdy nebola za lasku cez net... sice ani ta moja nie je cez net lebo my sme sa tak iba spoznali a stretli a dalej spoznavali a zalubila som sa az vtedy ked sme spolu chodili von... takze moja rada znie: STRETNITE SA!!!

no jedno nechapem ako mozes povedat ze ho milujes ked ho vlastne osobne vobec nepoznas... co ked sa na zivo sprava uplne inak ako cez pokec.. ale to je na dlhu debatu.. za stretko nedas nic... ale treba si davat pozor, pretoze na pokeci uz kazdy druhy clovek klame.. tak DRZIM PRSTY =))

ja:p

existuje, pisem si s jednym dievcatom od aprila a tiez ju mam rad:)m, a teraz od septembra chodime na rovnaku skolu, ono to troska schladne ale poviem ti viem aky je to pekny pocit ale ak je s druhej strany slovenska, nemas moc velke sance

zuvacka123456789

Laska cez icq, ci pokec neexistuje. Laska moze vzniknut, az ked sa dvaja spoznaju atd..., cize...

Citis sympatie, lebo si s nim mas o ocm pisat, ale stretnutie nazivo je vzdy uplne ine... az vtedy zistis, co citis...

andy

Ja som sa takto stretla 2x... v prvom pripade to nebolo bohvieco, bolo to ine, divne, ale ten druhy... Ten je so mnou doteraz :D a to sme spolu 2 roky. Skuste sa stretnut, ale zase ak ste od seba tak daleko, neviem ci ti to potom nebude prekazat ak sa nieco vyvinie, chapes... No skusit to mozes. Drzim palce :)