moj priatel a ja...

Príspevok v téme: moj priatel a ja...
cookie

svojho priatela nadovsetko lubim,viac ako ostatnych aj napriek tomu,ze sme spolu len par dni...skusili sme to spolu prvy krat,ale neslo to..ani mne ani jemu..mozno je u mna problem toho,ze ma raz znasilnili..ale vie o tom len hrstka ludi...a mozno je problem uplne niekde inde...ale aj tak vas vsetkych prosim o radu,nechcem ho stratit,a bojim sa toho,ze o neho po dnesnom veceri pridem...poradte prosim vsetci,co ste zazili nieco podobne..pomozte mi prosim vyriesit moj problem..:)

jarmilla

Ja som sexovala vzdy s muzom druhe rane. Vecinou s toho boli vztahy na roky.Paci sa mi to robit hned na druhe rane nehram sa na nieco a nechodim okolo horucej kase a je to super.Kurva nie som som vysokoskolska profesorka.Aj s mojom manzelom som sexovala na druhom rande...nechapem tie moralisticke reci sucasnej mladej generacie.Mam pocit ze potrebuju niekoho sprdavat a oznacovat ho za kurvu z vlastnej frustracie.Je to absolutne drze a primitivne vyjadrovat nazor na cloveka co sexuje zamilovany na druhom rande.Videli ste aspon par filmov o vasni?Alebo viete vobec co je spontanost?Alebo tieto nazory mate od svojich rodicov ,alebo z nedostatku sexu
cookie.Som skusena zrela zena a je pravda ze zalezi na tom ci si ludia rozumeju v posteli.Ono to porozumenie vznika s celkovej harmonie a poznania sa a to sa premieta aj do postele a sex je coraz lepsi cim viac sa poznate.AK to na zaciatku nejde vobec nevadi.Mala som jeden vztah opakujem spala som s nim druhe rande a neslo to 3 mesiace najma z jeho strany co mal obavy .Po troch mesiacoch sa to upravilo a zila som s nim 7 rokov.Mozno by si tomu svojmu mala naznacit ze mas problem a ze potrebujes cas a skusat to a skusat a on ked ta ma rad, bude sa snazit.Skusajte to a rozpravajte sa o tom.

cookie

lolita..raz mi jedna zena povedala,ze 90% vztahu zalezi od toho ako si partneri rozumeju v posteli,doteraz neviem,co je na tom pravdy..aky mas ty na to nazor?

cookie

..asi mate pravdu...asi som len ku*va...pozname sa s nim uz roky a som si ista,ze nepreferuje sex na jednu noc..vecer mi pisal,ze ma ma rad,a je mu luto toho,co sa stalo..a ze dufa,ze mu to odpustim..ps:asi som fest ku*va,ale tak no povedzme si narovinu,som mlada a sprosta...HLAVNE..

peto...

ak ťa znásilnili ako to že sexuješ po pár dňoch známosti? Takéto správanie dievčat nepochopím. Jasné, že chlap si chce užiť a keď mu dávajú tak bere, ale tam nie je láska. Ako môžeš tvrdiť, že ho miluješ, veď ho po pár dňoch ani nepoznáš!!! No, len aby si nedopadla ako k....a

palino.

cookie, takú babu ako si ty, by som nechcel ani keby bola neviem aká krásna. Sexovať po pár dňoch - či si sprostá. No možno ho miluješ ( teda ak vieš čo je vôbec láska), ale ja na jeho mieste si užijem a idem o dom ďalej.

nada

kazdy je iny nevidite na vlastne oci ako to je a za akych okolnosti! nikto nema prav sudit toho druheho! a ty ked sa bojis ze ta pusti po tom ze ste nemohli milovat asi sama vies ze za to nestoji a nechces si to pripustit

lenka .

cookie, si fakt divná. takým babám sa hovorí, že sú kur..y. Po pár dňoch???
No ale ak vám to nejde, tak na toto ti poviem" tak ti treba"!!! Lolita a Janka máte pravdu.