Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mám urobiť preto, aby mi prišla menštruácia skôr

rocka

caute... no mne vzdy meskaju kramy. ked chcem aby mi prisli na cas, 28 den cyklu davam si 2- 3 dni pred tym horuce kupele. mne to vzdy pomaha... telo sa nahreje, krv sa pohybuje rychlejsie po celom tele a tak sa skor vyplavi. ale to aj tak musis vediet ci ti vzdy vyjdu kramy na 28 den. mne vzdy meskaju niekedy aj 3 dni. skus to...

vear

Nie, neužívam antikoncepciu. Rozmýšľala som aj nad tým, že by som ju posunula, ale skôr by som brala to, aby prišla skôr, lebo mne to vlastne vychádza, že by mi tie krámy mali prísť buď deň, alebo presne v deň príchodu. Mne ide len o to, aby som to nemal prvý deň, pretože vtedy mám najsilnejšie a to by nebolo veľmi príjemné. Ďalšie dni mi to nevadí.

katka.gzd

a co tak ho oddialit....uzijes si tak apson prve dni....ak by si brala antikoncepciu, je to najjednoduchsia vec na svete, no predpokladam, ze ju neberies kedze mas priatela v zahranici a sex len prilezitostne.....pomaha cokolvek kysle, a toto ni je len babska povera, naozaj predavkovanie sa kyslimi vecami oddiali menstruaciu...taktiez tabletky ascorutin, ktore vlastne posiluju zily oddialia menstruaciu, normalne sa pouzivaju na zmiernenie priliz silneho krvacania, ale ja mam odskusane aj toto...za pokus nic nedas...drzim palce....

vear

Orgazmus... Len ja by som to potrebovala preto, lebo priateľ príde zo zahraničia po dlhšom čase a práve v ten deň, keď má on prísť, mi majú prísť krámy, tak by som to chcela aspoň o 2-3dni urýchliť.

babe

Myslim ze tieto "babske recepty" maju len placebo efekt a nie je dokazane, ze by cervene vino naozaj urychlilo menzes. Napadla ma este jedna zaujimavost, ktora sa tyka mna. Ja som si vsimla, ze mi skorsi menzes vyvola orgazmus. :) je to mozno zvlastne, ale u mna to celkom funguje.