Ahojte,mam taku otazku.Mam 16 rokov a vyzeram dost staro, som zarasteny po tvari, som dost vyzrety.Ale penis meria len 14cm , je mozne ze penis este podrastie? ze vsetko slo teraz do tela? alebo to je uplna blbost? :) asi blbost , vsak ? prosim len seriozne !!! dik
Muzkse telo,PROSIM NAZOR!! :)
noo , ale aj tak sa mi zda malY :( wiem ze je :D ale tak co uz
NEBOJ... KAZDOPADNE..... DOLEZITE JE AKO WIE KUZELNIK SO SWOJOU PALICKOU PRACOWAT :D A NEBOJ..TELO SA ESTE VYVIJA...BUDE TO OK :P
Ahoj hlupak (inak nie si hlupak, len chces vediet odpoved na otazku, tak sa nezhadzuj). pred mojim priatelom som ineho nemala, takze to moc porovnat neviem, ale viem povedat tolko - ze moj priatel ho ma teda dost velky (min. 20 cm), a niekedy pri milovani ma to zvykne boliet, takze by som kludne prijala, aby ho mal mensi. takze si myslim, ze dievca by si uspokojit vedel. a niekde som citala, ze co sa tyka uspokojenia zeny, tak vraj nezalezi na dlzke, ale na hrubke :) a este - clovek (a teda aj penis) rastie do 21 rokov. takze este mas casu dost :) a moj priatel tvrdi (dufam ze si len vymysla), ze mu rastie este stale, pomooooooooooooooooc :D takze sa neboj, budes spokojny, hlavne si ver a okrem toho - spokojnost oboch partnerov nezalezi len na velkosti muzovho penisu. drz sa.
dakujem za nazory . rad by som wedel od neakej slecny ci by ju taky penis uspokojil , dakujem :)
vies ked ti v skole kamarati hovoria aky maju svoj "lofas" :D... ze ho nosia natoceny na drziaku od hadice, nepocuvaj ich, ... ty ludia co ti hovoria ze sa nemas coho bat maju pravdu radsej si načipuj vykon poriadny :)
hlupak - uvedom si, že dievčatá chcú penis ktorý ich uspokojí, nie penis ktorý ich roztrhne ;)
a anonim má pravdu, slovenský priemer nieje ani 13 cm, a svetový ej ešte menší.... len si predstav že sú muži, ktorý by dali čokoľvek za 14 cm ;)
Hlupak ty si taky k.... mas rozum ako 12 ročne decko...sa uvedom trapko.
januska* no jo , dik
hlupak si veru hlupak
a myslite si,ze by som s tym uspokojil neake dievca? ... asi nie,vsak? :(