Muzkse telo,PROSIM NAZOR!! :)

ritta221

NEBOJ... KAZDOPADNE..... DOLEZITE JE AKO WIE KUZELNIK SO SWOJOU PALICKOU PRACOWAT :D A NEBOJ..TELO SA ESTE VYVIJA...BUDE TO OK :P

tak tak

Ahoj hlupak (inak nie si hlupak, len chces vediet odpoved na otazku, tak sa nezhadzuj). pred mojim priatelom som ineho nemala, takze to moc porovnat neviem, ale viem povedat tolko - ze moj priatel ho ma teda dost velky (min. 20 cm), a niekedy pri milovani ma to zvykne boliet, takze by som kludne prijala, aby ho mal mensi. takze si myslim, ze dievca by si uspokojit vedel. a niekde som citala, ze co sa tyka uspokojenia zeny, tak vraj nezalezi na dlzke, ale na hrubke :) a este - clovek (a teda aj penis) rastie do 21 rokov. takze este mas casu dost :) a moj priatel tvrdi (dufam ze si len vymysla), ze mu rastie este stale, pomooooooooooooooooc :D takze sa neboj, budes spokojny, hlavne si ver a okrem toho - spokojnost oboch partnerov nezalezi len na velkosti muzovho penisu. drz sa.

ja:p

vies ked ti v skole kamarati hovoria aky maju svoj "lofas" :D... ze ho nosia natoceny na drziaku od hadice, nepocuvaj ich, ... ty ludia co ti hovoria ze sa nemas coho bat maju pravdu radsej si načipuj vykon poriadny :)

drakenko

hlupak - uvedom si, že dievčatá chcú penis ktorý ich uspokojí, nie penis ktorý ich roztrhne ;)

a anonim má pravdu, slovenský priemer nieje ani 13 cm, a svetový ej ešte menší.... len si predstav že sú muži, ktorý by dali čokoľvek za 14 cm ;)