Moja dcera ma 15 a uz som ju 2 krat pristihla ako sa vo svojej izbe vyzliekla pred zapnutou webkamerou kde ju sledoval nejaky chalan a par krat isla do skoly v iniskukni bez nohaviciek s preisvitny trickom s hlbokym vystrihom bez podprsenky uz som je vela krat nadavala aj sa s nou o tom rozpravala ale nic nezabera prosim o rady vopred dakujem
15 rocna dcera robi strptiz
dik setkym uz som totalnne zrusila internet bola sa na nu pytat v skole a to boli veci co som sa dozvedela a dnes som ju posadila za stol setko jej vytkla a ,opytala sa preco to robi ? a povedela mama to neni z daleka vsetko alenechaj to tak teraz mam domace vazenia zajtras nou idem k psychologovi a dufam ze to bude lepsie
solly, blba pripomienka :)
jemine vsak jej vyvetli ze je lacna stetka a nic viac... ze chlapci sa nezaujimaju o nu ale o jej telo.. ze je len kus masa.. tovar... toto chce ??? aj ked to teraz tak nevyzera, urcite nie.. si jej matka tak sa tak prejav.. nie zakazy rozkazy a bla.. to nezaberie
desmodka, otocila o 180...nie o 360!
Ale k veci...musite byt tvrdsia, ako uz mnohi pisali!
Viem ze to musi byt veelmi tazke zvladat takuto dceru!!!
Vela stastia!!!
elena ale tie vsetky veci co si jej zakazala, zobrala atd, tak to nemoze trvat len chvilu... potom zmaknes a vsetko je tak jak bolo... si na nu moc makka, by som ju na net nepustila, nie len chvilu, aj mobil by som jej zobrala... ale vychovavat trebalo od malicka a neverim tomu ze z nicoho nic sa jej spravanie otocilo o 360°...
to je puberta, snad to prejde. dnes je vacsina dievcat takych. vidi to v skole, u kamaratiek. mozno treba dozriet na to, s kym sa kamarati. mozno jej aj chyba autorita, k mame si dovoli vsetko. mna napriklad deti nerespektuju, ale manzel je prirodzena autorita a nemusi zakazovat, iba sa skaredo pozrie a vsetko je ok.
a co sa tyka otca ten odisel ked bola ete malicka ale do svojich 15 bola super ale aj ked som mala uz par priatelov k nim sa chovala chladne uz nepomoze ani facka a ni nic uz zacinam byt na nervy
dakujem ano lenz ona este v 14 rokoch bola uplne ok posluchala bola dobra to od kedy mala narodeninovu oslavu sa tatko zmenila aj ked jej kazem aby to nerobila tazku hlavu si zo mna nerobi uz som jej davala zaracha ale ked nejsom doma o osmej rano do siestej vecer je to tazke aj ked som jej zobrala minisukne tricka s vyztrihom nezaplatila ucet za mobil zatrhla telku nic nepomaha do konca som uz dala odpojit internet ale stale sa sprava tak isto sprava sa ku mne ako keby som bola nejaka handra
rady? a zobrat kameru a nevhodne oblecenie? alebo lepsie rovno pocitac... ja som mala pocitac az v tretiaku na strednej a nic mi neuslo, ani mi to nejak extra pri skole nepomohlo, len malicko...
ked uz ako rodicia u nej nemate natolko respekt aby sa vpratala do koze, tak to uz mate fakt blbe