Ktorý samoopaľovací krém je naj...

0lexinka

moj nazor je ze opalovacie kremy su lepsie pokial chcete mat zdravu pokozku.urcite to menej skodi ako solarium.to je taky zasah do pokozky ze ked budete mat 30 rokov tak budete zošuverené a pokozka bude vráskavá.preto kym chcete byt opalene na určitz cas kludne stačí samoopalovací.ked si ho viete pekne aplikovat tak to vizera uzasne dobre.a samozrejme kvalitny samoopalovaci.oplatí sa do toho mozno aj viac investovat aby bol kvalitny.kedze aj solarium je dost drahe tak sa to oplati aj do tohto investovat.....toto je môj nazor a moja skusenost v praxi ! ahojte

monika9

ja chodim do turbosolarka a doma mam take male solarko na tvar.....no a opalovanie na balkone......to nastriekanie som videla a stoji to asi okolo tisicky ale nie som si ista,bala by som sa ze ked to bude schadzat zostanu flaky.....

monika9

existuju aj solarne sprchy staci ist na 5 minut asi tak tri krat a si jak z dovolenky.......alebo sa daj nastriekat,robia to v salonoch,osobne to nemam vyskusane ale videla som to v telke

milinka.

Ahoj, mne sa velmi osvedcil samoopalovaci krem z DM drogerie...pouzivam ho iba na ruky, dekolt a tvar, na nohach to bude stale flakate... Nekupuj si vsak mliecko,ani sprej, ale krem na tvar ( myslim ze stoji okolo 99 Sk ), ten je hustejsi, ale nie zase nejako velmi a preto sa da aj lepsie rozotriet a tym minimalizujes riziko flakov na minimum.A balenie vydrzi dost dlho. Ak sa ti zadari pekne rovnomerne rozotriet, vyzera super a prirodzene.Odporucam niekolkokrat vyskusat pred "premierou ", tak vychytas muchy -ja som takto zistila, ze netreba zabudnut natriet vnutornu stranu pazi, poriadne rozotriet krem na lakti,poriadne umyt ruky a aj zapastia, tam to totiz tiez dost silno chyta.Inak, prave si nemozem spomenut na jeho nazov, ale je v takej umelohmotnej tube bronzovej farby.