Ahojte ma niekto skusenosti s klipsami do vlasov?Oplati sa objednat si ich?A ako sa nasadzuju?
clipsy do vlasov
ponuka poslana...:)
jasne, môj mail je tiffanny19@azet.sk tak mi to prosim pošli tam Juliana. ja budem na maile až tak po 16tej. diky
noo pod na mail poslem ti fotky ako to vlastne vyzera....a tam sa dohodneme...nechcem porusit pravidla fora...napis mi aky mas mail...
Ahoj Juliana, prosím ťa, mam záujem o clipsy. Za akú cenu by si ich predala?
noo ja som vyskusala snad vsetky metody predlzovania, keratin, mikroringy, nasivanie, najnovsiu pasikovu metodu aj klipsi...co sa tyka klipsov,tak som bola spokojna,nenici to vlasy a vyzera to dost prirodzene,samozrejme ked mate postupne zostrihane vlasy!!!normalne som ich farbila zehlila vsetko...dala som za ne 3000sk boli tam tri pasy 17cm sirka a dlzka45,50,55cm kupila som na beauty fakt aj kvalita dobra...ale nosila som len jeden pas tu 45ku na zhustenie a ostatne som mala len raz na hlave....(na silvestra)a zostali mi dva pasy doma ako nove,tak ak ma niekto zaujem predam za simbolicku sumu ja ich uz nevyuzijem,lebo som sa dala ostrihat na kratko na rihanu a vyzeralo by to smiesne.... farba je tamavsia hneda az do gastanu ale farba sa da prisposobit farbenim hnedym, ciernym, fialovym proste tmavsim vlasom nie bledym! dufam som neporusila nejake pravidla fora...?
mna osobne vobec netlacia,ja mam take malinke sponecky na nich,vobec to necitim.....no a pripinaniemi moc dlho netrva,to je len sila zvyku....
ja mam clipsy uz asi pol roka..su z prirodnych vlasov akurat dnes si ich idem prvy krat farbit,.inak vy ich nedavate aj tyzdne dole?a netlacia vas tie sponky na hlave ked spite?mne to dost zavadzia takze si ich davam len tak mozno raz za dva tyzdne na hlavu..ale inak som spokojna.vyzera to pekne.
Ja ich mam z minibazaru od jednej prijemnej predavacky za 2250sk a su cisto nove.
A kde si ich mozem kupit v BA? Pripadne objednat? Kolko to priblizne stoji a kolko ich potrebujem. Mala som tiez keratin, ale vlasy vypadali :-((