Ako ju pouzivat na akne, chcem si ju objednat
Koloidna strieborna voda
jasne ze sa GSE aj pije, to je myslim jeho primarne vyuzitie, pijem 30 kvapiek denne do 1/2l vody, to je to naujcinnejsie co s tym mozem spravit. na stranke firmy Nutribiotic mas jeho kompletne vyuzitie, ja som ho skusala na zacinajucu plesen na odkvapkavaci a vycistilo. ak este chces nieco od RNG objednat, tak treba rychlo, na Luceneckom cisle, kym tam este maju zasoby. myslim, ze ten stres je u teba jednou z klucovych pricin akne, hlavne pokial nemas sklon k uzatvorenym komedonom. vraj vsetky choroby maju psychosomaticky povod. dokonca uz aj v dnesnej modernej medicine su uznane niektore choroby ako psychsom.
zihlavovy caj som pila niekolko mesiacov, ale bol kupovany suseny drveny vo vrecuskach, nevidela som ziaden vysledok, ale asi to skusim zas aj tu tinkturu co RNG spominal, ale z domacej zihlavy
pyerko@zoznam.sk
napis mi viac
ozaj a nepijes aj zihlavovy caj zvnutra, co radil RNG?
inak GSE sa aj pije?myslim ze si to spominala v tej dalsje teme, musim tam kuk:)
to co mi s kozou porobil derm. ti mozem napisat na mail, tak ak mas, napis mi ho sem...
chcem sa opytat toto vsetko GSE, kol.stieb. vodu i kokosovy olej si mozem objednat na tel. cisle co je uvedeny na stranke RNG-ho obchodu? za kolko mi to asi pride...
ja ti poviem ze mne HAK na plet pomaha a to ju beriem len 2 tyzdne, ale nestoji mi to zato, ze ma bolia nohy atd, aj ked zevraj to prejde...
ja som nikdy s akne nejaky velky problem nemala, skor len mastnu plet, najviac som mala vzdy problemy s bradou kde sa mi robili take podkozne vyrazky bolestive a tazko sa dalo odtial nieco vytlacit...potom ako sa mi stalo nieco neprijemne u derm. a mala som z toho depku, stres dlhodoby, sa mi plet velmi zhorsila a odvtedy to islo dole vodou...na cele sa mi zacali tiez robit vyrazky, sem tam na lickach, posledne aj na krku a v dekolte, predtym aj na chrbate, ten bol strasny!ale ten je uz dnes cistucky, a bol este aj pred HAK...
velmi sa tesim kedy odskusam tie pripravky, toez radsej volim priridnu cestu...bola som zufala tak som to skusila, lebo by ma to stale lakalo, ale dost!
nepijem, som studentka a platim to z vreckoveho, takze skor setrim :) a myslim ze by to aj tak nebolo silnejsie ako GSE. pokial mas od HAK cistu plet, rataj s tym, ze GSE a kol.Ag ti pomozu akne dost potlacit, ale nie celkom vyliecit, mne ostali komedony a fliacky, ale nie je to az take strasne.
ja by som HAK nikdy nebrala pretoze mam rada svoje telo, takze toto mi vyhovuje. skodia mi dost mlieko a mliecne vyrobky-kopka zmrzliny mi plet pokazi az na tyzden :( mam to vsetko odsledovane, ale planujeme kupit kozu, vraj kozie mlieko moze liecbe akne dokonca pomoct. co ti vlastne s kozou porobil dermatolog a ako presnejsie vyzera tvoj typ akne?
jaaaaaaaaaaaj:(, a ty ho teraz aj pijes?
vies ja som zacala s HAk kvoli akne, na to mi pekne zabera, ale bolia ma nohy, nechcem si dodrbkat zily, myslis ze mozes vsadit na tuto liecbu aku mas ty?
inak moj pribeh s pletou to je ina kava, mne ju dokaslal vlastne dermatolog
ja som si to objednala u RNG, vraj je mozne, ze vo vyrobe koloidneho striebra bude teta v Lucenci pokracovat, lebo maju na to pristroj. pokial vsak zrusia aj kol.Ag, na nete je NIEKOLKONASOBNE predrazene, rovnaka koncentracia ako u RNG, akurat ked prepocitas-unho stoji 300ml 80 Sk a vsade po nete je 300ml za 300Sk-to je takmer stvornasobok. preto keby si ho chcela pit za tuto cenu v pripade zrusenia, nedoplatila by si sa.
lizanka ako to myslis ze ak si to mozes dovolit pije sa nalacno?myslis zdravotne alebo financne
A kde si ju objednavaš? Kolko stojí?
potries namocenym tamponikom postihnute miesta laebo urobis obklad, pripadne ak si to mozes dovolit, pije sa nalacno po lyzickach, prv sa podrzi pod jazykom.