chcela by som vediet,po akom case sa da otehotniet,ak som brala antikoncepciu..aky cas od vysadenia to moze byt? mesiac,2,3? ci hned? ci je to individualne?
po akom case sa da otehotniet?
vysadila som HAK a uz je to 2 tyzdne co som mala mat menzes a staaale nic..robila som si aj 3 testy, vsetky negativne..uz newiem co mam robit, dostanem ho vobec niekedy????
ja by som sa chcela informovat kedy by som mohla otehotniet ked mam cystu vraj je vodnata a je velka asi 2,5cm ci sa da otehotnietaj vtedy ked ju mam
moja najlepsia kamaratka v dosledku ATK zomrela vo veku 23 rokov na trombozu, myslim, ze to hovori za vsetko. je to kazdeho zdravie, hlavne ze farmaceuticka firma sa buchne po vrecko a gynekolog pojde na exoticku dovolenku.. co tam po zivotnom prostredi a ludskomm zdravi..
aminika, asi si malo studovala, ked nevies ake ucinky maju estrogeny na muzske telo. a ak si lekarka, tak velmi dobre vies, ako skodlivo posobia umele hormony na zdravy organizmus
Ahojte, mam velku infekciu+zapal, beriem antibiotika. Da sa aj pocas takychto problemov otehotniet? Alebo zena musi byt uplne zdrava? Vdaka za odpovede..
hej zeleninka... nic proti tebe, ale studovala som chemiu a medicinu roky a nvm o com ty tu pises... ak mas dobru gynekologicku a predpise ti antikoncepciu vhodnu pre teba tak nemas ziadny zdravotny problem... ono to vlastne aj pomaha... ked ma totiz tvoje telo s hormonmi zmatok tak hak to upravi... a to ze su gayovia absolutne nesuvisi s hak ale s tym ze sa k tomu konecne mozu priznavat... vzdy boli a vzdy budu...
da sa otehotniet jedine cez ovulaciu, ale to kedy ovulujes predsne zistis jedine ovulacnym testom alebo meranim bazalnej teploty atd. ..samozrejme...ide o to ze po vysedeni HAK je vysoka prvdepodobnost ovulacie aj u zien s anovulacnymi cyklami (preto ta "liecba" neplodnosti pomocou HAK)..akokeby vajecniky dlho spali a potom to chcu dohnat...
takze mozem to rozumiet tak,ze v tomto pripade si neotehotnela pocas ovulacie..tak to som uz asi kus mimo..preco sa teda rataju plodne a neplodne dni,ked sa da otehotniet kedykolvek?
Ja som po vysadení antikoncepcie pri obidvoch deťoch otehotnela takmer hneď,dá sa povedať,že do týždňa.
a myslis,ze to zalezi aj od toho ci budem mat alebo nie plodne dni? ci je ta vysoka pravdepodobnost otehotnenia po vysadeni celkova,alebo len v plodne dni.