frajerku znacne vzrusuje bolest
nevie mi ale povedat co presne
viem ze kazda zena je ina ze kazdej sa paci nieco ine ale nema niekto s tymto skusenosti ? co vzrusuje dnesnu masochistku ? :)
masochistka
*myslel
bing.... sak my si mailujeme... tam mozme popisat sukromne. tu nebudem. sem chodim, na toto forum, ked mam roblem a hotovo. a ci ta tromfnem? jak si to myslem? si tiez trosku na bdsm? alebo co...? som skusala obi dve strany aj D aj S. ale S ma urcite viac bavi. pritom v normalnej realite a zivote NIE SOM OCHOTNA SPRAVIT PRE LUDI HOCICO ALEBO VSETKO. ale tuto v sexe ma to strasn vzrusuje niekedy, vies...
daaaj...ja som zvedavy ci ma tromfnes :DD
nedaaaaam :)
no daj tie ine veci... :D
*do akej miery
biciky su traposiny. aj cele plieskanie po riti. mne sa paci fackanie po tvari, ked ma silnejsie schmatne, potiahne za vlasy, je toho vela, a neviem to vysvetlit, ale ked mi tak schmatne sanku a odsoti ma... ze ty nic :) samozrejme aj ine veci som robila, ale to by ste si o mne asi neviem co pomysleli... ale urcite nemam rada stipanie za bradavky a podobne smiesne veci... asi to je individualne. skus ci ma rada nadavky. no ale ja neviem co akej miery je subinka, kazdy ma svoje hranice niekde inde.
Ze vraj cierne biciky zaberaju. Pripadne jej skus jednu vytat po papuly mozno zabere a bude nadrzana
tak skusat skusam je len ci niekto nema nejaky overeny postup ...