MAm 15 ...som tehotná?

kikusik

Aki ste tu vsetci mudri:D..ok, mozno mala trosku pockat...ale ja mam napr. len 17 a prvy sex som mala nedavno...ale s clovekom, s ktorym som skoro 3 roky a velmi ho lubim. a ked si niekto mysli, ze som z toho nic nemala, tak sa myli...a co sa tyka antikoncepcie vo forme tabletiek(gretchen)..tak to nie je vyhra ani pre dospely organizmus...je to novodoba vec,a nie je preskumane, co to urobi so zenou napr. v menopauze po jej celozivotnom uzivani...

gretchen

Milé dievčatko! Počula si už o niečom takom ako antikoncepcia? Tak keď sa silou mocou chceš hrať na veľkú a bojíš sa následkov, tak aspoň sa poisti a daj si predpísať tabletky. Budeš si tým síce ničiť tvoj mladý organizmus, ale sex od 15 tiež nie je výhra pre organizmus. A čo škola? Darí sa?

Hapacabanna

Cassie83-My ti akoze teraz nehovorime,ze teraz nemozes mat sex az do svojej svadby,ale piseme ti to preto,aby si si nabuduce davala vacsi pozor a bola rozumnejsia.Nechces predsa mat uz v 15 velke brusko a o 9 mesiacov maly prirastok do rodiny.Na to vsetko mas este cas.Je uplne normalne ze chces vyskusat sex,je to prirodzene,ale proste si davajte pozor a potom nebudes musiet riesit taketo otazky :-)Drzim palce.

cassie83

Dakujem za tvoje slova yulka.Ja som sa dost poucila dost.Uz nikdy viac toto nechcem kym nebudem s tym clovekom ako vydata alebo tak.Lebo...no dakujem za slova.

yulka

moniqa87 má pravdu. Pokiaľ sa teraz bojíš, tak si na ten sex nebola zrelá a mala si ešte počkať. Ale darmo plakať nad rozliatym mliekom.

V každom prípade teraz sa nemusíš báť. Z toho, čo sa tu napísalo, si myslím, že ozaj nie si tehotná.

Ale do budúcnosti (iba moja rada, nebudem Ťa odsudzovať, ak tak nespravíš). Miluj sa iba vtedy, keď si ochotná s tým človekom mať aj dieťa. Nikdy nevieš, čo sa stane (antikoncepcie nie sú 100%). Nevravím, že z toho sexu má zísť dieťa, len že tú možnosť pripustíš.

cassie83

Prosiim...ja som sa poucila ludia sa vacsinou ucia na vlastnych chybach....lutujem toho a myslim ze ludia si maju pomahat...ved nato je toto forum aby sa ludia zdoverili so svojimi problemami a ne aby sme ich odcudzovali alebo im nadavali za to co urobili....viem...zasluzim si to...ale...mam iba 15 som len clovek a ...myslela som ze ked sa tu zdoverim ak mi niektory neudete nadavat viem co inee by som si zasluzila...a ludia robia chyby....je mi to strasne luuuto keby sa to dalo vraatit spat...nespravila som to len tak...chodim s mojim priatelom rok a ...neviem...je mi smutno...Neodcudzujte ma prosiiim....

renata1

uz od 15 rokov roztahovat chalanovi nohy!!ty teda mas pred sebou buducnost.do 20-tky budes ojazdena,nakazena a budes lutovat,preco si nepockala este par rokov.lebo neverim,ze si z toho sexu nieco mala.akurat sa mozes pochvalit kamaratkam.boze,ake sproste su dnes dievcata!!!

Hapacabanna

Fuj,sex s kvasinkovou infekciou?Akoze prepac,ale ty sa necitis dievca?Niektori ludia maju cudne chute.No pokial sa kondom neroztrhol,nemas sa coho obavat,ale ako pise T_Janulienka,neprstoval ta po sexe?Lebo vtedy by moznost bola.Ale ak nie,nemas sa vazne coho obavat,ale myslim,ze na taketo veci mas este cas.A hlavne,ked nieco chces robit,tak si zisti,ako to funguje,ake mozu byt nasledky a potom sa nebudes bat.