Ahojte ! pred 3 tyždňami som sa zosipala dostala som Lexarin.Mala som ja to nazývam záchvat povedzme v priemere tak raz za 3 dni...Teraz som už taká slabá včera som to prežívala Dva krát za den...bolest v hrudi,palenie,neviem dýchať dusím sa,trpne mi ruka a mám strašnú slabosť...Také závraty bezmocnosť...Ledva chodím proste nevládzem dalej.. to už nikdy neprestane???nevládzem sa takto trápit...Čo mám robit?? prosím poradte...Trápi ma to deň čo deň...
Je mi tak strašne zle,už nevládzem....
ja mam jedno hyperaktivne dieta a mam dost, neviem ci ma adhd, teda poruchu pozornosti, ale nastastie ho mozem sem tam dat mame ci svokre. asi by som sa scvokla byt na tvojom mieste, je to o nervy a nemas si kedy oddychnut. chod aspon do tej nemocnice, ak ti manzel je schopny postrazit deti. mozno aspon pochopi, v akej si situacii. bolo by fajn najst si kamosku, ktora je na tom podobne a pomahat si, aspon trosku, a psychicky sa podporovat, ono aj vykecat sa niekomu velmi pomoze. mate tam materské centrá? skus nejake navstivit.
Tak mozno by si mala ist predsa len do nemocnice. Nie je to Hilton hotel, ale aspon sa nebudes musiet o nikoho starat a manzel bude takto nuteny sa postarat o deti. Mozno si nieco uvedomi aj on.
Moj priatel bol minule leto tyzden v nemocnici a vravel mi, ze si oddychol lepsie jak na nejakej dovolenke. Lebo tu fakt ze nic nerobil, len pocuval hudbu a relaxoval. Teda potom, co sa dal trochu dokopy po horuckach.
Mám naj kamošku ale ta si teraz rieši život a stahuje sa...Je toho vela a rozpisovat tu to by bolo na strany čo ma trápy...Nemám ku komu dať deti...Rodičov nemám...Ja sa snažím len už včera ako som písala som sa zľakla a to veľmi...Kto nepozná ADHD v realite ten nevie o čom píšem... ja sa nelutujem ja som len napisala ze uz nevladzem... ja som mala ist do nemocnice lekarka si robila o mna strost ale odmietla som...asi to bude len moja sanca si odychnut a manzel sa bude starat...
monika odkial si? potrebujes pomoc a psychicku podporu. sama s dvomi detmi, z toho jednym hyperaktivnym, si asi tazko oddychnes, nemas ani kamosku co by ti pomohla?
Co keby si skusila niekam vypadnut spolu s detmi? Niekam na chatu do lesa. Dalej od miesta, kde zijes.. Alebo k svojim rodicom. Na tyzden, dva.. Uvidis, ze ti to pomoze a mozno porozmyslas nad svojim zivotom s vacsim nadhladom, ked budes mimo domova.
Monikal,Vela zien zije samo.Ty mas aspon deti ,tak to by ta malo tesit.Skus sa na to zamerat , na decky svet.Myslim ze manzel ak ti robi peklo, tak by si nemala byt na neho tak naviazana.Ja som podobne stavy mavala ,ale ked toho bolo uz prilis tak som si povedala kaslem na to, a na ludi co my to robia. Velmi mi pomohlo zmenit aspon na par dni prostredie aj ked sa mi nechcelo.Nechem ta strasit ,ale trpnutie ruky je priznak ,bude srdcovej slabosti ,alebo prechodneho upchatia mozgovych ciev..Davaj si pozor na to. Hlavne si uvedom ze musis konat racionalne a ukludnit sa na ukor vsetkych a byt egoisticka. Vyber sa sama trebarz do lesa do obchodu lez spi kukaj telku nevar vykasli sa na vsetko aspon na 3 dni ak sa da. Mala by si si uvedomit ak sa ti nieco stane kto bude s detmi?chvylku lenivosti potrebujes a nadhladu na vec. Je to len a len zo stresu a je to vazne ak to nezmenist.
Vsetko si tak pripustas analyzujes.Ze dieta je hcore a manzel zly.Momentalne sa na to vykasli nemysli neanalyzuj, nerozmyslaj psychologicky. bud zivocisna staraj sa len o svoje telo a to co musis o deti.Kazdy den si daj odmenu. Urob si vlasy kupel,manikuru..atd.Mysli na seba uvidis ze o par tyzdnov vsetko vyriesis ked budes silna, ale slaba nic nemozes riesit len sa zbytocne nicit.Telo si ziada aby si zbierala silu tak ho posuchni
Ahojte ! Dakujem za odpovede... je to take rychle proste moj stav akoby sa hnal ako vlak... neverila by som že sa dostanem do takeho stavu...Ja nemam moznost len tak niekde ist a odychovat..Mam dve deti a jeden 4 rocny ma ADHD proste mam dost a manzela co mi roby peklo flaka sa a proste ma nici...Som vetsinou s detmi sama..Ja viem ,ja to citim ze uz normalne odchadzam...Snazim sa prosti tomu bojovat ale nemam sil... vcerajsok ma nejak donicil.. proste mala som ten zachvat asi tak dve hodiny a potom hodinka pavza som sa snazila najest sa dala som si caj... a potom to udrelo druhy krat a silnejsie...Nemam rodicov nikoho kto by mi pomohol..proste sialena situlacia...