co robit, ked si je mnou moc isty..

Príspevok v téme: co robit, ked si je mnou moc isty..
sunnysweetie

ahojte,
poznate to???
ste spolu uz dlhooo..mate sa radi,
ale uz to nie je ako predtym :(
nepise Vam SMSky nevola uz tak casto..
proste sa prestal snazit, bo si je Vami az prilis isty..

zacne Vam robim nervy, hlavne vtedy,ked vie, ze sa mu to podari..
pozera po inych a provokuje vasu trpezlivost,
lebo vie,ze ho neposlete k vode..

ako nastartovat jeho "ziarlivost"?
a to,aby sa zacal opat snazit???

poradte prosim :)

[zruseny12]

tak v tom mozno vas chapem,ze chcete tie chvile naspat,ale bohuzial taky je zivot...a casom pominie to,take nadsenie ako na zaciatku...to vam kazdy potvrdi,ze je to tak vsade,len cest vinimky su,ale je ich vela malo...ja som mala taky vztah z ex manzelom aj po svadbe krasny,kazdy den mi hovoril ako ma miluje,vasde sme chodili spolu atd.ale bohuzial to netrvalo dlho...

janka.

sunny... má pravdu. mám tiež taký problém. ja tiež s priateľom nebývam. máme 25 a 27 rokov.na začiatku vzťahu boli denne sms-ky, večer telefonoval, bol pozorný, hovoril mi pekné romantické veci. no bolo to všetko milé. teraz po 2 rokoch sms-ky žiadne, telefonát raz za 2 dni. predtým ma napr.veľmi rád držal za ruku a teraz ma už ani nechytí. je si mnou až príliš istý. vie, keď zavolá, tak sa s ním vždy rada stretnem. ľúbim ho, a chcem naspäť tie chvíle, ktoré boli na začiatku vzťahu.

[zruseny12]

bud rada,ze ti veri,lebo ked prestane az potom mozes mat problem...nevyhladavaj si zbytocne starosti a bud rada,ze ti veri...

hanka002

Ani ten moj vobec neziarli, v tomto je velky flegmatik a mnou si je tiez dost isty.
Ked idem von napriklad s byvalym, s ktorym sa kamosim, je uplne lahostajny a ked idem von s nejakym kamaratom, on povie pohrdavo, jaaaj s tym? to je to, ze potom som skor dosrata ja z neho, lebo kebyze nieco zacnem konat, aby ziarlil, on to hned zbada a mozno mi to vrati a to ma bude naozaj mrziet.

sunnysweetie

milos, len ja s nim nebyvam
a von chodim vacsinou len s nim.. a obliekam sa sexi, ale jeho to tesi, nevadi mu to /on vooobec nikdy neziarli :( /..
a to sme spolu 6.5roka :)

Hapacabanna

Milos M,mas pravdu,mozno by aj ta zmena image zabrala,ktovie,muzi su nevyspytatelni,divni,zahadni a vselico ine(to plati takisto aj o zenach-nieze mi tu zacne niekto nadavat ze len muzi su taki,priznavam ze aj zenska populacia) :-)