dnes som videla v drogérii make-up značky alverde, kto ho mal nech prosím napíše či je to dobrý make-up. je to asi nejaká novinka lebo alverde predtým nebola dekoratívna kozmetika. tak píšte lebo neviem či si ho mám kúpiť, je dosť lacný myslím že len nejakých 119 korún tak neviem či može byť dobrý.
make-up alverde
Ahojte, ja pouzivam od alverde sypky puder, je super, som s nim nadmieru spokojna a pouzivam aj tekuty make-up. Je pravda ze je to viac-menej tonovaci krem, nefarbi a nezakryva az tak vela. No po par dnoch co som ho pouzivala som citila ze mam ovela lepsiu plet. Mam mierne akne, pouzivala som pred tym aknecolor, ale s tymto make-upom je to ovela lepsie. Netvoria sa mi uz tak nove vyrazky a mam pocit ze plet mam hladsiu. Takze mozem len odporucit.
Este som pouzivala od Alverde piling na tvar, tusim marhulovy ci aky bol.. tiez bol dobry. A sprchace take normalne, nic vynimocne.
mimuska,
ja som si vcera kupila bielu perletovu ceruzku na oci alverde, konecne, lebo som taku dlho zhanala....a farbi celkom dobre, ale mala som uz aj vyraznejsie ceruzky.ale tie klasicke farby mozu byt zase ine...treba skusit :)
Alverde ma vyborne pletove kremy,kremy na ruky sampony a sprchove gely.Mala som aj puder s makeupom.Tak to boli slabsie vyrobky.Su vhodne skor na menej problemovu plet lebo slabo kryju.Korektor pod oci bol celkom fan a lesk na pery taktiez obstoji celkom slusne.Najviac ma sklamala spirala lebo moje mihalnice sa po naneseni nepredlzili ako pri inych znackach.Takze dekorativka ma moc neohurila co mi je nesmierne luto lebo puder dokonca vonia akoby orgovanom.
Ahojte neviete či sú dobre alverde ceruzky na oči ? a tie take ako tekute tiene ?
Ahoj, ja mám makeup od Alverde, najsvetlejší odtieň. Tiež súhlasím, je skôr ako tónovací krém. Myslím, že je vhodný pre ľudí, ktorí majú aj bez makeupu dobrú kožu. Ja mám akne a vôbec nekryje, všetky vyrážky mi je vidno. Avšak po pár dňoch som si všimla, že mám lepšiu kožu, aj čistejšie póry, to asi preto, že nie je prepchatý chemikáliami ako všetky ostatné makeupy. Na tvojom mieste by som si ten makeup kúpila- nie je drahý a možno tebe bude sedieť.
Ahoj! Od Alverde som mal sprchače no najviac mi sedel pomaranč a grep, ostatne mali nevyhovujucu voňu alebo rôsolovitú konzistenciu. Z kremov na tvar kedže som alergik som skušal po holení krem pre citlivú pokožku jojoba, bol vyhovujúci prvé tri dni a potom katastrofa. Šampóny na vlasy sú dobre penivé za čo im dávam plus akurát mi po nich ostávajú suché lupiny a fleky na spánkoch podobne ako u "chemického" advance od Avonu. Najviac ma prekvapil nechtíkový krém na ruky, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film na rukách čo ako muž neznesiem. Vôňou pripomína spray na hubenie hmyzu Actelit no účinkami je super! Mydlá mi sadli najviac vyskúšal som všetky dostupné druhy, v práci sa javia oveľa účinnejšie ako bežné. Na umývanie tela a tváre najsuper nechtíkové a harmančekové.
ake su ich lesky na pery???
a čo hovoríte na ostatné výrobky (napr. maskara, sypký púder, lesk na pery, očné tiene, ceruzka na oči) sú teraz v letáku DM tak som chcela vedieť či ich už niekto skúšal a čo na ne hovorí =)
ahoj ja som skusala ten make up v drogerii je skor ako tonovaci krem velmi nefarbi a stoji 169