Ahojte.Ide o taky problem,hm ani nie ze problem,ale je mi to neprijemne.Ide o pľuzgiere na nohach z topanok,chcem sa spytat,ci niekto nepozna ludovy recept na ich odstranenie,aby po nich nezostali nepekne jazvy.Diky moc.
Fuj pľuzgierie-preč s nimi!
dobra rada,vyskusam...dufam ze ziadne uz nebudu,lebo sa zblaznim,potom mam cele nohy samu jazvu.dakujem ;)
ja viem čo mysliš, robim v banke a tiež chodim elegantne oblečene, je to nutnosť ale do lodičiek zasadne nosim silonky a ked ti vadia , kup si samodržiace pančuhy
Ved ja ich nosim,ale niekedy je nutnost,aby bola zena jednoducho elegantna komplet od hlavy az po paty :)
a okrem toho ved je leto ,tak sa predsa nosi šlapky, tie by nemali tlačiť
tak maš asi fajnovu kožku na nohach :-)
Ja si ich vzdy lepim,ale mne nikdy nepomoze,ze si ich zalepim.Ale tak topanky kvoli tomu prestat nosit nechcem.Na boso behat z prace a do prace sa mi nechce :-)
len nechapem , ked vieš že ti ostavaju pluzgiere, tak prečo si nohy predty obutim topanok nezalepiš?
tak vyskúšaj pedikúru a ona ti tú zhrubnutú kožu pekne "oškriabe" :D pomáha to :D
Ach,dneska som si jeden prepichla ihlou,tolko tekutiny,ze by to naplnilo Dunaj.Len ide o to,ze aj ked si to prepichnem,aj ked si to neprepichnem,vzdy mi tam zostane nejaky flak alebo jazva.A spati mi to nozicky :(
ja si to len prepichnem čistou ihlou, len jednu dieročku aby z pluzgiera voda vytiekla a ked je pluzgier splasnuty, tak to len prelepim s rychloobväzom a nikdy som nemala ziadne jazvy, lebo so sebou vždy nosim rychlobväz, nakolko každa nova topanka ma tlači