Nasla som moju 13 rocnu dceru ako sa prstuje

bambulkaaa

baby to je uplne normalne.. moj sused tiez nasiel 12 rocne deti ako si ukazuju navzajom pohlavia a dotykaju sa.. nakrical na nich a potom ho to mrzelo. to je normalna puberta, deti proste objavuju svoje telo..

mirus1311

Ja tiez suhlasim s lenuliatkom. Ak ta nevidela, nic nehovor, a ak ano, staci, ze je to OK.
Tvoja dcera je uz v puberte a je uplne normalne, ze objavuje svoje telo a svoju sexualitu. Ak ju budes strasit, ze je to nespravne, alebo ak ju nedajboze potrestas, moze sa to v buducnosti negativne prejavit na tom, ako bude vnimat sex. Je to normalna vec, a aj ked to mozno bude pre teba tazke, spravaj sa, ze sa nic nestalo

wwww

Je divne, ze sa prstuje, ja sa radsej hram s klitorisom:) Mna mamka nacapala, ked som mala 10 rokov, bolo to trapne, hlavne, ked mi potom hovorila, ze ked s tym neprestanem, pojdeme k doktorke. A ze mi scerna...

agina

No ja si myslim, ze by si jej vobec nemala hovorit, ze si ju videla. Dievcata v tomto veku su haklive na vsetko, urcite ta obvini, ze ju spehujes a dlho sa bude trapne citit.

madman

tak tak, suhlasim s lenuliatko, ak aj ona videla, ze ju pri tom vidis, tak jej len skratka povedz, ze je to ok, aby sa nemusela pred tebou hambit. a ak si ta nevsimla, tak sa nevyjadruj vobec.

lenuliatko

no a suhlasim s blablabla..len jej povedz ze je to v ok ze sa nic nedeje a to je vsetko a nikdy sa ktomu uz nevracaj.

lenuliatko

tak rpva vec ja si ymslim ze je to normalna vec co robila.spoznava svoje telo tak si nemysli ze je to nieco zle.a dalsia vec asi to bolo viac trapne jej ako tebe.tak by si mala ist za nou a vysvetlit jej ze to co robila nie je zle a ty ju nechces zato trestat ani nic take.skus jej len vysvetlit ze sa nemusi bat ze ty sa nanu urcite nehnevas ved ani nemas preco a ze to bude len vase tajomstvo :)

blablabla

no ked ta videla aj ona tak to je trošku trépne..ale ked ta nevidela tak to ber ako dospelý človek ktorý vie že každý človek...či už si to prizná alebo neprizná...si to robí...hlave sa o tom s nou nerozprávaj..ja by som umrela keby ma mama tak videla a ešte by sa o tom chcela rozprávat...proste to ber tak že je to normálne.