Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prdenie - zdravotný problém

Príspevok v téme: Prdenie - zdravotný problém
eskima

Prajem vam dobry den.

Touto temou si nerobim ziadne srandy,len chcem pomoct mojej matke.Hladala som uz nejake informacie na internete,v odbornej literature-ale akosi som nic nenasla co by jej pomohlo trvalo pomoct.

Matka ma uz po 60-tke a dochadza u nej k nekontrolovatelnemu-samovolnemu uniku plynov, ludovo povedane: prdeniu.
Velmi ju tato situacia trapi a vidim,ze sa zacina izolovat od ostatnych, stale menej vychadza z domacnosti len aby sa jej tato "nehoda" nestala niekde na verejnosti,pred inymi ludmi a podobne.

Matka ma rozne choroby (cukrovka, srdce, prekonala uz infarkt, problemy s pankracom, zlcnikom a je toho este dost). Uziva dost velke mnozstvo tabletiek na predpis na tieto zdravotne problemy.
Stravu ma matka vyvazenu, dava si pozor na to co konzumuje (uz len kvoli cukrovke) a hlavne kvoli tomu, aby ju nenaduvalo. Psychicky by bola tiez na tom ok-keby nebolo tohto problemu (je uz na dochodku, venuje sa konickom, nejake rodinne problemy nie su a podobne).
Proste ked to na matku pride (hocikedy-rano, vecer, v priebehu dna),snazi sa tieto plyny jednoducho udrzat, mat pod kontrolou (pripadne sa rychlo presunut na wc),ale jej telo/vedomie ju v tomto neposlucha, nejde jej to - a velmi sa kvoli tomu trapi.
Mozno by som ju aj presvedcila aby isla so mnou k lekarovi aby jej pomohol - no po pravde ani len netusim, ktory lekar sa danym problemom zaobera a by jej vedel pomoct.
Viete prosim poradit?
Pripadne ci nepoznate nejake rady z oblasti alternativnej mediciny, homeopatie a podobne, co by jej mohlo pomoct?
Dakujem

RNG

Vsetci starsi ludia maju problem s travenim, lebo im telo nevylucuje tolko kyselin a enzymov, ako za mladosti. Takze kvoli malo kyselinam maju naduvanie v zaludku a palu(plyny z kvasenia a hnitia nasilne otvoria uzavrety ventil medzi zaludkom a pazerakom a kvasne peny zo zaludka sa tam natlacia, hoci nedostatocne kysle na potlacenie kvasenia, predsa len prisilne na nechraneny pazerak.
A nespravne natravene jedlo pokracuje do criev, kde bez dostatku enzumov sa kazi dalej.
Naprava je jednoducha, doplnok enzymov a kyselin, napr ako silny Super Multienzyme s kazdym jedlom.

vilaamalka

mjanik,,,,,,,si naivný ked na všetko radiš akupunkturu, nemysliš si že keby to bola taka zazračná metoda tak by ju doktori sami navrhovali ? takže si tie blbé rady nechaj pre seba!!

eskima

Dakujem mjanik za radu.Len mama ma pred akupunkturou strach pretoze jej kolegyna sa snazila schudnut pomocou akupunktury a dotycny co jej to robil (bol to doktor),tak jej poskodil na palci nerv a palec jej ostal odvtedy nehybny,umrtveny.
Tak to by vazne musel byt na toto odbornik aby jej skor viac neuskodil ako pomohol

eskima

ahoj emka-myslim,ze tie lieky maju na tom tiez svoj podiel.
Ale zas,tie lieky uziva uz roky rokuce-desatrocia a tento jej problem pretrvava asi tak poslednych 5r
Uz vazne neviem ako by jej pomohla
Ale dakujem vam za kazdu radu a nazor

[zruseny12]

nemas za co....najprv musis ist k obvodnej aby ti dala odporucanie pre mamu,a tak pojdete na to gastro....tam jej poradia a pomozu...