Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kríza osobnosti ???

Príspevok v téme: kríza osobnosti ???
lessia

mam 22rokov,studovala som na dopravnej skole, teraz sedim v kancli za minimalnu mzdu (hej a par korun na ruku:-) ), ale nie som si ista, ci toto chcem..respektivne viem, ze toto to nie je...ale vobec netusim, cim a kde zacat?!laka ma tolko veci, tolko kurzov, tolko skol a zamestnani..ako zistim,co a ako sa mam rozhodnut??je nejaka poradna pre to?vie mi niekto pomoct?som zufala a neviem, co a ako dalej..

lessia

ano,mam pracu,ale zarobok je velmi nizky, deprimuje ma aj to. je to v pohode praca,ale chyba mi nieco.takto mam pocit, ze sa mi vytraca zivot medzi prstami a nic nerobim.co ma bavi?tak tanec, studovanie, cestovanie,sport..takze si neviem vybrat ani nejaky kurz, alebo ako hobby..ako testov na nete?tomu velmi neverim..popremyslaj?ved nad tym premyslam kazducku minutu a vobec neviem,co dalej.

jajka

skús si prebrať sama v sebe, čo ťa baví, čo by ti vyhovovalo, skús pár psychologických osobnostných testov. poinformuj sa o testoch v psychologických centrách ohladne vhodneho zamestnania. su pracovne agentury ktore robia testy aby zistili na čo sa zamestnanec najlepšie hodí. obehaj pár konkurzov, oťukaj si rôzne firmy, popremýšľaj.
ak aj nenájdes prácu ktorá ti uplne sadne, mysli na to ze prácu máš na to aby si zarobila peniaze a vnútorné naplnenie môžes nájst aj inde.