Endokrinologia v Lubochni - komu tam už pomohli?

Príspevok v téme: Endokrinologia v Lubochni - komu tam už pomohli?
pusate

prosím ak bol niekdo na hormonálnej liečbe v lubochni ozvite sa,či vám to pomohlo...
ja mám 17 rokov a mala som od 14rokov ppp a ešte nikdy som nemala menštruáciu a merám iba 152cm ani prsia nemám žiadne,a na endokrinologii mi odporučili hormonálnu liečbu v lubochni, a rada by som vedela ako to tam chodí a akú mám šancu,že tam normálne dospejem,prosím,napíšte niekto,kto mal podobný problém svoju skúsenosť...
vopred vám dakujem:-)

pusate

ja_ona,mala by si tam ísť,zdravie je najdôležitejšie...
a mna objednali až na 16.2.09 a to zatial iba ambulantne,prečo ma takto naťahujú,ja to už chcem mať čím skôr za sebou,ved už v máji budem mať 18rokov a este som nemala nikdy krámy..to je hanbaaaa:(

ja_ona

ahoj aj mne povedala gynekologicka ze mam ist do lubochne ....ale ja som krami uz dostala ale nemam pravidelne to koli tomu .....a nechem tam ist ide mi na nervi chodit stale niekam po doktoroch .....musim tam ist aj ked nechcem ? poradte niekto dikyy

vikuska

aoj pusate
nie nebola som a anik nepojdem bo sa mi vobec neozval ia som deviatkacka cize si nemozem dovolit zo skoly vynechavat hlavne pred monitorm takze smola

milica

ahojte...ja len ze ja chodievam do lubochne pravidelne uz rok a pol, chodievam tam so stitnou zlazou a myslim si ze su tam supe rdoktori a odbornici...no poslali ma na operaciu a teraz som bez stitnej zlazy ale je mi uplne v pohode...som na liekoch ale nemam ziadne problemy...

pusate

AHOJTE, doktorka mi dala číslo na primárku oddelenia endokrinologie v lubochni,že sa mám u nej objednať,nejaka Mudr. Mendelová...pozná ju niekto? aká je?