prosím ak bol niekdo na hormonálnej liečbe v lubochni ozvite sa,či vám to pomohlo...
ja mám 17 rokov a mala som od 14rokov ppp a ešte nikdy som nemala menštruáciu a merám iba 152cm ani prsia nemám žiadne,a na endokrinologii mi odporučili hormonálnu liečbu v lubochni, a rada by som vedela ako to tam chodí a akú mám šancu,že tam normálne dospejem,prosím,napíšte niekto,kto mal podobný problém svoju skúsenosť...
vopred vám dakujem:-)
Endokrinologia v Lubochni - komu tam už pomohli?
ja_ona,mala by si tam ísť,zdravie je najdôležitejšie...
a mna objednali až na 16.2.09 a to zatial iba ambulantne,prečo ma takto naťahujú,ja to už chcem mať čím skôr za sebou,ved už v máji budem mať 18rokov a este som nemala nikdy krámy..to je hanbaaaa:(
aoj pusate
nie nebola som a anik nepojdem bo sa mi vobec neozval ia som deviatkacka cize si nemozem dovolit zo skoly vynechavat hlavne pred monitorm takze smola
AHOJTE, doktorka mi dala číslo na primárku oddelenia endokrinologie v lubochni,že sa mám u nej objednať,nejaka Mudr. Mendelová...pozná ju niekto? aká je?
Ja som tam bola na vyšetrení.....a myslím si sú tam dobrí odborníci....určite ti pomožu...
vikuska,už si tam bola????ja tam idem až po vianociach...ako tam bolo????pomohli ti???
no ja pôjdem možno už tento mesiac,ak to uzná poisťovňa...
ahoj ja som tam neobla ale mam tam ist v novembri al. oktorbi ta poto mti napsiem ci pomohli ty ides kedy?
halooooooooo,to nikto nebol v lubochni na endokrinologii?????