Bola som na brigade v Anglicku a skamosila som sa s 3mi anglicanmi.Boli v pohode no nakoniec ma vsecia 3ja naraz osulozili.Bol to zazitok no teraz to lutujem,lebo mam doma chalana a bojim sa ze sa to niak dozvie od kamosiek. mam mu to sama povedat?
brigáda
asi preave vdaka takym ako ty nas (slovakov) v horore "hostel" vykreslili tak ako to spravili... slovenky su tam vsetky len ku..y
Vieš čo si? ŠTETKA. Áno,obyčajná štetka. Asi si sa prišla len pochváliť...Keby sa Ti to tak chcelo niekedy vrátiť.keď budeš práve ty do niekoho naozaj zamilovaná a nebudeš to vôbec čakať.
Nikdy nepochopim baby ako ty! A ked to vedia aj tvoje kamaratky, tak rataj s tym, ze skor ci neskor sa to dozvie! A hned traja?! Kokso, mna sa tato vec netyka osobne, ale uz teraz mam naladu prehnut ta cez koleno a totalne ti parkrat hodit jednu po riti! Ze ti nie je hanba! Ak je pravda toto co si napisala, a nie len pre sprestrenie, tak ti radim ze predcim si zacnes novy vztah, tak sa uvedom! Dufam ze tvoj priatel ti da okamzite kopacky, a s tym rataj tiez ze vsetci tvoji znamy o tom budu vediet...Ja byt tvojim chalanom, tak kazdemu roztrubim aka flandra si!
Ale v podstate si myslim, ze mu to mozes spokone povedat, pretoze ak by si ho skutocne milovala a zalezalo by ti na nom, tak to nikdy neurobis! Kedze si to urobila, tak ti je asi ukradnuty a aspon to ukoncite, ked mu to povies. Zostane ti iba spomienka na divoky sex (najma ak to boli traja cernosi :-))...
Sice nepoznam tvojho chalana, ale myslim, ze by ho to nepotesilo. Ty by si na jeho mieste ako reagovala, odpustila by si? Aspon si si to uzila, ked uz nic ine...