PROSIM POMOC

Príspevok v téme: PROSIM POMOC
cica

Moja kamoska sa chystala že sa vyspi s jej priatelom,boli už spolu v posteli..zacali tak že ju zacal prstovat 2 prstami...ju to velmi bolelo a zacala krvacat...stalo sa to vcera a este dnes krvaca...prejde ju to alebo by mala zajst ku gyn ??pomožte mi prosim fakt...dalej spolu nic nemali nedalo sa bolelo ju to ...pomožte mi prosim

lilie

vies cica, chapem, ze mas take otazky... je to pre teba nieco nove a chces vediet co najviac.. ALE! Myslis si, ze ked si v prispevku zanadavas tak tym ukazes, ze ty si isto starsia a nie ziadne decko? A keby to nie je pravda, ze si este "trochu" mladsia, tak odignorujes vsetky dalsie prispevky, ktore narazaju na tvoj vek... tot vse z mojej strany.. a este: baby nesnazte sa silou mocou tvarit, ze ste starsie, nic s tym nedosiahnete iba budete ostatnym na posmech.

cica

a vy si niektorí myslite o nas že u nas je zivot o sexe a o spani ?vobec ne...ale newa diky za pomoc niektorím pa

taktedaja

vies mila cica, niektorých to tu preto vytaca lebo casto tu pisu neznalci ktorý absolútne nemajú skusenosti s takými vecami, vek je občas doležitý na vopredné upozornenie aby sa kamoska a on do toho tak nehrnuli, ked maju menej ako 15, to je varovanie a mozes to brat ako pomoc od inych, tak nech ta to nevytaca, ja som napr. do 15 nevedela co to je prstovanie a ani ma to netrapilo. A naozaj to znie ako keby to trapilo teba a nie tvoju kamosku, mohla si to napr napisat aj v jej mene, vyhla by si sa konfliktom:) Panenská blana sa moze pri prstovaní pretrhnúť a nastane krvácanie ktoré moze trvat aj niekolko dní, mne sa to sice nestalo ale v niektorých pripadoch to moze nastat, hlavne je ze uz mozno nebude krvacat pri sexe, to je plus:P ber to tak ze okrem pretrhnutia jej tam mohol nechtom zaryt ale to by bol nesika a okrem toho by jej tam mohol spravit infekciu tak nech si davaju bacha na ostrihane nechty a spinu za nimi, fuj. tak veľa štastia a v prípade neprijemnosti a pretrvavajucich bolesti jednoznacne lekar.

bubamara

suhlasim s tebou DESmodka...cely cas tu vypisuje ze nie je ziadna soplana a pritom taketo sa pyta jzs...uz si konecne dievcata uvedomte ze zmysel zivota nie je prist o panenstvo v co najskorsom veku...mam pocit ze dnesna mladez ma uplne zvratene hodnoty alebo co...malo rozumu ale hlavne ze chcu aby sa k nim ludia spravali ako k dospelym...

DESmodka

cica ked mate dost rokov, tak ako to ze neviete zakladne veci??? nerozumiem tej dnesnej mladezi, preco si musite dokazovat nieco cez sex???

cica

Surne som potrebovala pomoc pre kamosku,nasla som jednu stranku a chcela som sem dat tuto temu že co mi druhí napisu a možno aj pomožu..ale ako vidim tak vy tu niektorí riesite kolko mame rokov a uplne picoviny ako keby sme boli decka ! tak to sem nevypisujte , ak sa vám to zda že je to picovina tato tema alebo podobne , dobre ? a dakujem par ludom ktorí mi normalne odpisali ...diky moc

cica

nie preco by som tam pisala blbost ked sa to ale naozaj stalo mojej kamoske..tak to by som rovno napisala že sa to mne stalo

rocka

nechapem preco pises kamoska ked sa to stalo tebe. nemyslim ze by ti to hovorila a ty by si hned zacala zbierat informacie pre nu. preco rovno nenapises ze si to vlastne ty....