Problem s partnerkou

Príspevok v téme: Problem s partnerkou
frisk

S mojou partnerkou chodim uz tamkem 9 mesiacov a sex mame spolu asi 8 mesiacov. lenze za celych 8 mesiacov sa moja parnerka neurobila a uz sa tamer ani nedokaze vzrusit a neviem v com je problem... nas vztah je dokonaly okrem sexualnej stranky... moja velkost je uctyhodna a vydrz nadpriemerna... ani po hodinovej orgii vsak nedosiahla vrchol... co mame skusit? sexualne pomocky? zensku viagru? alebo je problem cisto psychologicky? lebo s byvalym priatelom mala dost problemy... dakujem za odpovede?

frisk

byvali ju doslova terorizoval po psychickej a trochu aj po fyzickej stranke a jej mama hovorila ze to v nej zanechalo nejake stopy a preto sa mozno nevie uvolnit alebo take nieco...

frisk

ale ano... ja viem co sa jej paci ale samotny sex ju uz velmi nevrusuje a najviac ju stve to ze sa neurobi... este nikdy nemala orgazmus a mysli si asi ze ked ho nema tak to nestoji za to a potom ju uz aj sex prestava bavit... neverim ze to je mnou lebo ju pritahujem, aj sa jej pacim, aj veci ktore robim sa jej pacia ale pohlavny styk uz nie... a o to ide... neviem ci potrebujeme nejake pomocky, alebo tu zensku viagru...

moniqa87

ake problemy s byvalym?
inak s velkostou penisu, alebo dlzkou styku to asi moc spolocne mat nebude...
nie je pravidlo, ze cim vacsi penis tym vacsia rozkos, to je blbost, ak nevies ako tak ho mozes mat jak kladu a aj tak ju nevzrusis...
a ak nevies ako na to, tak tym, ze to trva dlho ju to este viac moze znechucovat....
to sa jej ani nepytas co jej robi dobre?

Najčítanejšie články