ked sa zapozeram do zrkadla na miesto svojej tvare vidim tvare ludi ktorych som v zivote nevideLa... nekladla som tomu ziadnu pozornost myslela som ze mi len troska sibe...ale nerobievala som to casto.... naposledy som to urobila v piatok ked som bola u priatela a odisiel s izby... potom sa vratil a videl ako sa pozeram a nic som mu neodpovedal tak do mna drgol a ja som donho skocila ze co chce... potom sa ma spytal ze preco som pri tom sedela v tureckom sede..a ja som mu nevedela odpovedat.. pretoze ja som si sadla normalne ako na stolicku a kedy som si dala nohy do tureckeho sedu neviem... povedal ze som vyzerala ako keby som sa s niekym rozpravalaa on ma pri tom vyrusil .... sibe mi?????
Zrkadlo,tvar alebo mi sibe???
ano len v zrkadle ale to sa musim riadne zapozerat ked tak normalne tak nic
niekomu sa tu zasekol gramofon
nesibnuta, nehraj sa so zrkadlom. a mas po probleme.
Ak sa pozerá na svoju tvár, tak vidí cudzie osoby a nepozerá sa na jedno miesto dlhšiu dobu. Ty poriadne čítaj
jajka: v živote som nič v zrkadle nevidela. A to viem o čom píšem. Nie som v tom laik ako ty.
ja viem o com pisem, len ty nepocuvas. poriadne si precitaj prispevky a zapni mozog. pani odbornicka.
To je normálne, keď pozeráš na jedno miesto dlhšiu dobu, že vidíš rôzne efekty. Ale ona nepozerá na jedno miesto dlhšie. Nevieš o čom píšeš
pani odbornicka, skus pozerat na jedno miesto v zrkadle tak pat minut a potom mi povedz. o niektorych veciach sa v mudrych knizkach nepise.
Nie si sibnutá ani chorá, ale tiež to nie je normálne vidieť osoby v zrkadle.
jajka: v živote som nič v zrkadle nevidela. A to viem o čom píšem. Nie som v tom laik ako ty.
ano len v zrkadle ale to sa musim riadne zapozerat ked tak normalne tak nic