Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zrkadlo,tvar alebo mi sibe???

Príspevok v téme: Zrkadlo,tvar alebo mi sibe???
(ne)sibnuta??

ked sa zapozeram do zrkadla na miesto svojej tvare vidim tvare ludi ktorych som v zivote nevideLa... nekladla som tomu ziadnu pozornost myslela som ze mi len troska sibe...ale nerobievala som to casto.... naposledy som to urobila v piatok ked som bola u priatela a odisiel s izby... potom sa vratil a videl ako sa pozeram a nic som mu neodpovedal tak do mna drgol a ja som donho skocila ze co chce... potom sa ma spytal ze preco som pri tom sedela v tureckom sede..a ja som mu nevedela odpovedat.. pretoze ja som si sadla normalne ako na stolicku a kedy som si dala nohy do tureckeho sedu neviem... povedal ze som vyzerala ako keby som sa s niekym rozpravalaa on ma pri tom vyrusil .... sibe mi?????

martina25

Ak sa pozerá na svoju tvár, tak vidí cudzie osoby a nepozerá sa na jedno miesto dlhšiu dobu. Ty poriadne čítaj

martina25

To je normálne, keď pozeráš na jedno miesto dlhšiu dobu, že vidíš rôzne efekty. Ale ona nepozerá na jedno miesto dlhšie. Nevieš o čom píšeš

jajka

pani odbornicka, skus pozerat na jedno miesto v zrkadle tak pat minut a potom mi povedz. o niektorych veciach sa v mudrych knizkach nepise.