kedy by som mala ist na prvu gynekologicku rprehliadku? nnei v 13 rokoch nejako skoro??
v kolkych rokoch treba ist na 1. gyn. prehliadku??
ale sak ti dospelacky gyn. su aj detska som citala takze mozem ist k normalnemu ale spravi mi vysetrenie ako detsku ne?
mno ja mam us kramy asi 2,5 roka a mam kazdy den normalne sak ako ksoro kazda baba ma bolieva zo zaciatku kramov brucho ale toto ma bolieva jako chce ne pravidelne
a tie kvasinky to je ten vytok al. tie bolesti?
Je to skoro, ale ak máš problémy, tak určite nečakaj, ael ak nie, tak ti kľudne stačí ísť v 17 - 18
ja som isla na gynekologiu az v 22,nemala som predtym ziadne problemy,ale usudila som,ze by uz boo nacase ist na preventivnu kontrolu,musim byt zodpovedna zena k svojemu zdraviu.Ako mam priatela,chodim pravidelne a tak to aj ostane
kvasinky to nebudú, ale ak máš pravidelne každý mesiac bolesti a ešte nemáš menštruáciu tak choď...
od 15tich patríš k "dospeláckemu" gynekologovi, a nie až od 18tich ako písala sajuri...
ale ty ešte k detskej...
tak to by si mala ist,asi budes mat kvasinky...
vikuska,v 14 vobec neni neskoro,mozno ze aj skoro ak nemas nejake vazne problemy a do 18 rokov patris k detskej gynekologii a nie k normalnej dospelej.ja mam skoro 21 a bola som raz v zivote v 20 rokoch u gynekologicky akeby som nepotrebovala predpisat hak tak tam nejdem este dodnes asi...
powazuje sa za problemy to ze mam taky biely vytok taky moc ani nesmrdi a ma taku kasovitu hmotu, bolieva ma bucho tak raz za mesiac tam de su vajecniky a maternica a mam tvrde brucho?? hm co amm robit? mne kecali take baby ze oni boli normanle v 14.rokoch ta co mam robit?
tiez si myslim,ze az budu nejake problemi,naco zbytocne chodit niekde aby do teba rypali...v takom mladom veku...
Ak nemas ziadne problemy, tak je to naozaj skoro.Staci uplne v 17. alebo 18.