Bolesti kolena, bedra a slabín

RNG

reumaticke bolesti su podla vedcov, co sa zaoberaju vyskumom mykoplaziem az na 50% sposobovane tymito vnutrobunecnymi parazitami. Lekari nemaju prakticky ziadne nastroje na ich diagnozu, az na vynimky, a taktiez nemaju na ne dostatok liekov. Mykoplazmy sa v tele rozmnozuju velmi pomaly, takze ich nasledky vyzeraju ako starnutie organizmu
Z prirodnych latok su proti nim ucinne extrakt z olivovych listov, Samento/uncaria tometosa a ine. Pomocny je napr NAC, ktory ich odmaskuva, aby ich nasa telesna obreana vobec zaregistrovala.

ari

zdravím...asi dva týždne ma dost hodne bolí na lavej strane od bedra až po koleno...ale skor to cítim ako v kostiach...najprv to začalo celkom hore v bedre, a potom to postupovalo cez celú stehennú kost...bojím sa osteoporozy, už dlho nemám menzes...
nemáte s tým skúsenosti?

ojka

no myslím,že to bude najlepšie riešenie, lebo tak predsa, ak ťa bolia aj bedra aj slabiny, tak to asi nebude len od kolien,aj ked v nich možno bol nejaký problém, skôr by som povedala, že naopak, že ak ta bolia kolená tak možno od tych bedier...

slnečnica

dostávala som injekcie do kolena, chvíľu sa mi na pár týždňov poľavilo o trochu, ale potom to začalo zas, veď ja som už uvažovala že tam pôjdem zas.

ojka

slnečnica a ako ti to prosím ťa liečili? Ak máš stále bolesti, alebo ak sa ti po liečbe znovu vrátili, tak to určite nie je všetko v poriadku a k lekárovi treba zas , keď nie k tomu čo si bola predtým, tak najlepšie by bolo ísť za iným.

Ben12

Urcite radsej navstiv lekara a hlavne necakaj, kym sa tvoj stav este zhorsi. Zatial by si si mohla kupit nejaky volne predajny liek obsahujuci kolagen lebo ten je vraj na bolave klby najlepsi.

ojka

mna to niekedy tiež chytí, tiež si myslím,že môže ísť o nejaký druh reumatického ochorenia ale je predčasné robiť zavery, kedže takáto diagnoza si určite vyžaduje aj určité vyšetrenia. Možno maš len nejak zablokovaný nerv, čo sa tých chrbtice, alebo nejaký iný problém s nou. Napr. pre Bechterevovu chorobu je typické, že začína pomaly a postupne, najčastejšie
občasnými bolesťami v oblasti krížovej chrbtice,ktoré vystreľujú cez bedrá do nôh,kolien, ale kludne môže ist aj o niečo iné. Ale ak to trva už nejaký čas, určite by si to nemala podceňovať.
Alebo taká osteoartróza,tá najčastejšie postihuje váhonosné kĺby: bedrové kĺby či kolená.
Vážne, toto je len hadanie, najlepšia bude navšteva lekara.