dobry den,takze takto mam 19 a som asi v 7-8 tyzdni a straasne sa tesim,.uz sa neviem dockat,mam aj trochu tak vseobecne obavy a trosku sa aj bojim aby sa volaco nestalo:(chcem sa spytat ale kedy mi uz bude vydiet brusko..neviem sa toho uz dockat*:)diky za hocijake odpovede
som tehotna
livka, ja s tebou suhlasim. A urcite sa velmi tesia aj jej rodicia, co? Vidno, ze dievcinka nevie ani zakladne veci, neviem si predstavit, ako vychova dieta...Bez vedomosti. Ked zisti, ze to nie je babika, ale zivy cloviecik, ku ktoremu treba v noci vstavat kazdu hodinu, nedajboze je dieta chore...Ale lahko sa robia deti, ked pomahaju rodicia a stat plati...
Napísala som len svoj názor a ak sa to niektorým z vás nepáči, je to váš problém... veď dievča na to príde časom samo, že som mala pravdu.
wwww, dik za radu, ale ja mam svoje brusko rada a aj vsekym chlapom, co mam okolo seba sa paci, takze menit to nechcem. mam take kypre zenske krivky. pohybu mam dost, nezeriem. mame to geneticke, vsetky baby v rodine sme take "pekne" :)
igua, zacni s brusakmi, zmensi porcie a vela pohybu a brusko sa spravi:) Z brucha sa chudne najhorsie, najlepsie je tam nikdy nepribrat, strazit si to. Drzim palce.
ja zase mam brucho a nie som tehotna :) ma to urcite vyhody, pustaju ma cez prechod, ludia su ku mne ohladuplnejsi, ale na druhej strane byvam na dedine a nerada by som bola, keby ma zacali ohovarat...sem tam sa ma vypytuju:)
takze brusko je fajn. a u kazdej zeny to zacina byt vidiet inokedy. okolo 4 mes.
drzim ti palce, nech vsetko dobre dopadne! a take hlupe reci niektorych zenskych si nevsimaj. ja mam 20, dobru skolu, ale keby som mohla, najradsej mam babo. ale aj to pride. po tej skole.
Brusko je vidiet az v takom neskorom stvrtom az piatom mesiaci, v takom tretom zena moze spozorovat hrbolcek, ale brucho teda mat este nebude...
gratulujem velmi k babatku! :)) aj som stastna, ze sa tak tesis!brusko - ako tu uz pisali, je to velmi individualne, mne zacalo vykukat tusim vo 4.mes.(este vtedy o tom nikto nevedel a kamaratka dosla za mnou, ze ci sa jej to len zda, alebo cakam babatko :))).
livka, nic proti, ale aj ked bude mat teraz starosti s dietatkom, ked ho dobre vychova, nebude sa musiet potom strachovat, kto sa o nu postara, ked to bude potrebovat ona..kariera a peniaze ti toto nevratia..za peniaze sa vsetko kupit neda..
livka,toto rad tym,co tu maju temu: pane boze som tehotna....tato baba sa z toho tesi, a co sa tyka veku,zenske telo je na dieta z fyziologockeho hladiska pripravene najlepsie medzi 18 a 24 rokom zivota, a ked s ana to tesi,tak asi aj po psychickej stranke to uz nebud evystresovana 15tka,,a nase maminky nas mali cca v tom istom veku......my ostatne karieristky uz budeme vyschnute slivky,ked sa dohrabeme k dietatu....ale kazdy mame svoje rebricky...hoci ja mam 22, babo by som uz brala,ale mam este VS... ale hned po nej idem na to :) nech sa tesi, prajem jej to,nech je stastna....
preco by to mala olutovat?si mylsim ze nema 5 rokov aby nevedela co ju caka.a okrem toho sa tesi tak preco jej kazit radost.sak babo je to najkrajsie a najzlatsie co existuje.
Dievča zlaté, veď teba tá radosť ešte prejde... na tehotenstvo si mala ešte aspoň 10 rokov čas... v 19tich je to priskoro... ešte to oľutuješ, čakajú ťa len samé starosti a oštara s deckom. Mohla si si radšej užívať život!