Je to aj uvas?

Príspevok v téme: Je to aj uvas?
crazy?

s pratielko sme vise 2 rokoch co spolu chodi proste uz skoro 3 roky a sx mame asi 2x do roka je to normalne ? ja chcem ona mi stale vravi ze aj ona chce ze nato mysli ze sa toho nevie docakt ze jej to chyba a stale nic ??? stale zacim secko muckanie ja niekedy sa hneva ze to robim ze mam prest a ked nic nerobim tak jej to vadi ze ju uz nemilujem ze chcem inu a take veci je to normalne ? help pls chcem vase nazory diky

petel99

LOL, aspon vidime ze nie vzdy to je tak ako to vyzera, kazdy mame svoju pravdu a v tomto pripade to plati :)
ale tak ste stale spolu, mate sa o com bavit :) drzim palce

DADINKA!

A ZISTILA SOM TO KRASNE PREKRASNE PODLA IP A PODLA JEHO VYRAZU TVARE KED SOM MU TO VSETKO UKAZALA....TAK SOM TO ZISTILA.....PODLA IP ZISTIS VELA TOHO !!!!!!!!!!!!!!!!!

DADINKA!

NIE JE TO MôJ BÝVALÝ PRIATEĽ - je to môj terajší priateľ, sme spolu 5 rokov a teraz som ponachádzala všetko, čo tu kedy vypisoval !!! A chudák sa ide brániť tým, že KEDY TO BOLO... On nikdy nikde nenájde nič škaredé na ňho !!! Chodili sme 3 roky, keď to tu písal !!! Ako sorry do piči, mala som 17 rokov, začali sme sa prvýkrát milovať a to akože som mala rozťahovať nohy každý deň??? Proste teraz sa milujeme každý deň, to nikde nenapíše! Aké to bolo kedysi? Bála som sa!!! A namiesto toho, aby ma podporoval, chodil sa tu sťažovať a to ani nevravím aké ďalšie jeho NA GRC reči a sťažnosti som našla !!!! NEZNÁŠAM TO!!!!!!!!!!!!!! Ja som jeden celý rok pri ňom nikdy nemala orgazmus !!!!! A NIKDY SOM TO V ŽIVOTE NIKOMU NEPOVEDALA ANI NEPÍSALA, riešila som to s ním !! 2x vsunul už bol - och, to som sa tu mala ísť sťažoval???? CI BOHA.... NA GRC!

DADINKA!

Chudacik a ako tu pise, ze on sa so mnou o tom rozpraval.... PRVYKRAT PO PIATICH ROKOCH SI TERAZ CITAM, AKE SI MAL TY PROBLEMY HAJZEL !!!!! Nikdy som o tom nevedela, ako ty chces casto SEX a ja vobec....Namiesto toho, aby si svoje zalezitosti vravel mne, chodil si sa zalovat tu cudzim ludom, ktori o nas HOVNO vedia a idu tu vypisovat, ako si mas chudacik najst inu !!!! NENAVIDIM TO STUPIDNE FORUM ZDRAVIE SK - nie aby si tu ludia pomahali so zdravotnymi problemami ale kde dam NICK SVOJEJ SLAVNEJ LASKY, tam vsade najdem len hnusne staznosti a stupidne trapne rady!!!!!!!!!!! PODRB SA! Idem sa pozalovat aj ja, aky si bol vkuse zatrpknuty, ani len na disku so mnou nesiel a ked som sla sama stukal si, ako si sa na mna najebal ked mi uplne cudzi clovek napisal na pokeci AHOJ., uz bol problem.... HM??? Kde som sa ja stazovala?!!!! A ked si v den mojich narodenin prisiel ku mne s mokrymi vlasami,ze si sa doma kupal a tvoj otec mi povedal SAK SME BOLI NA DELNI !!!! HMM????Kde som sa stazovala???? A ked si sa pocas mojej STUZKOVEJ SLAVNOSTI do riti nerozpraval cely vecer??? Len za to,ze som bola v kazdom programe a pre teba to znamenalo, ze sa chcem predvadzat... HMMM? KDE SOM SA STAZOVALA ?!!!!

A ked sme 2 roky mali sex taky, ze si si 2x vsunul a koniec? OBLIEKOL SA A JA SOM BOLA BEZ ORGAZMU??? 2 ROKY MOJ MILY SME SEXOVALI 3 SEKUNDY JA SOM TOTO NIKDY NEROZOBERALA !!!!!!!!!!!!!! FUCK YOU

DADINKA!

Ty si IDIOT, ale riadny !!! Ked tu opisujes, ze sme chodili spolu uz 2 roky - opisuj aj to, ze tebe bolo 18 a mne 17 - v 17-tich som sa s tebou prvykrat milovala - to si si myslel,ze ti budem davat hned kazdy den???? Tak prepac !!!! Ja som nikdy nebola ani nie som taka, ktora suka uz od 14-tich,ako to dnes tie sproste kravy robia.... JA SOM SA BALA, CHAPES?!!!! A namiesto toho, aby si ma chapal a uistoval ma, ty si sa tu chodil stazovat ?!!!!!
Dnes je to 5 rokov, co sme spolu a je mi NA GRC z toho, ake prispevky si tu od teba citam, ako si sa na mna stazoval a seba tu zobrazoval ako chudacika... PRECO NENAPISES TO, AKY SI BOL TY KU MNE???? A ja som to nikomu nikdy nevravela, radsej som sa vyplakala doma do vankusa !!!! A ty vies dobre, co si vsetko urobil mne.... Nemozem tomu uverit, co si tu rozoberal s cudzimi ludmi! Zacneme sa spolu milovat prvy rok a uz mu mam davat kazdy den....toto si chcel? Nemal si potom chciet vztah, ale mal si si objednavat slapky, na tie by si sa nestazoval.... IDIOT NECHAPAVY SPROSTY EGOISTA!!!!

pipapendin

To ste spolu trtkali 6x za tie tri roky? Normalne to nie je. Najdi si nejaku dracicu, co je vydata uz 30 rokov a stale ju svrbi a jej stary uz je impotent, do nej to budes moct nakladat aj niekolkokrat denne. Mlada pisulka ti nechce dat, to su len take pisulky detinske este, musis si najst taku, ktora ma rovnaku chut ako ty. Nejaku starsiu nadrzanu bestiu, taku fajnku skusenu ti da, ze az.