uz tu bolo asi toho vela ale chcem sa opytat chcem si byt ista zacala som brat prvy krat antik. minerva beriem to desiaty den brala som to ako sa ma v prvy den menstr. vzdy poctivo v tu istu hodinu a vcera som mala pohl. styk nechraneny spravil sa do mna nic by sa nemalo stat ze?nikomu sa to nestalo ze ste ostali v tom?trosku som nervozna ale mozno to chapete ..po sexe zo mna isla krv trosku aj dnes este uz som mala viac krat pohl. styk trosku ma to zabolelo lebo isiel hlboko asi za to no.myslite ze setko je v pohode? dakujem len nenadavajte prosim heh...
otrepane ale aj tak.prosiim...
ano dostanes o tyzden skor ako si mavala,ale na dalsi mesiac to uz bude 28 dni,ako zvycajne
halooo
a to ked vyberiem prve balenie minervy dostanem menstr. o tyzden skor ako som dostavala zvycajne?
mimi - prsia ti narásť vôbecnemusia, totižto pri užívaní antikoncepcie ani tak nejde o rast pŕs v pravom slova zmysle ako o to že ti telo zadržiava vodu a peto sa ti zdá ž máš väčšieprsia...pleť by sa mala upraviť do pol roka
este by som chcela vediet kedy sa prejavuje napr rast prs vycistenie pleti atd . pti tej antik.?
Takisto pouzivam Minervu, uz treti rok. Na desiaty den si uz bezpecne chranena, ked pises ze beries poctivo ako sa ma, nicoho sa neobavaj. Ked este len zacinas uzivat, spinenie na zaciatku je normalne, prejde to casom.
no ja som mala hned tiez taky vytok a potom cely den neviem co to je dakto nahodou nevie?
Cawte..mam taky problem..vyspala som sa s chalanom aj ma prstoval a teraz mam zvacseny a taky krvou podliaty pisk.ako sa toho zbavim je to mozne?
ahoj, nemusis sa bat! ja som brala antiku 3mesiace a za ten cas sa priatel do mna urobil len raz. a hned potom na druhy den som mala taky vytok, myslela som ze su to kramy, ale nebolo to take... a doteraz neviem co mi bolo. tehotna som neni. vela s tastia s antikou!
super uz mi je trosku lepsie dakujem